VIDEO Bătut de Dimitrov, Medvedev le-a arătat degetul mijlociu francezilor: i-a ironizat și după, la conferința de presă

Grigor Dimitrov ATP Masters 1000 Paris-Bercy Daniil Medvedev Tenis ATP Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Noiembrie 2023, 14:15
Data actualizarii: Joi 02 Noiembrie 2023, 14:16

Grigor Dimitrov traversează una dintre cele mai bune perioade ale carierei sale, iar aceasta l-a condus pe Daniil Medvedev la limita răbdării. 

Vorbitor de limbă franceză și cu un istoric bogat al junioratului său bifat în Hexagon, rusul Daniil Medvedev a intrat într-un conflict aprins cu publicul parizian, în cadrul turneului ATP Masters 1000 de la Paris-Bercy

După ce și-a distrus racheta în mijlocul partidei cu Grigor Dimitrov, pierdute de finalistul US Open 2023, scor 6-3, 6-7 (4), 7-6 (2), Daniil Medvedev a ajuns să fie fluierat de francezi. 

Daniil Medvedev i-a șicanat pe francezi inclusiv la conferința de presă

Animozitatea a durat până la finalul confruntării, când, la ieșirea lui Medvedev de pe teren, o parte a publicului i-a aplaudat eforturile, în timp ce o altă parte a ales să îl huiduie în continuare.

În replică, Medvedev le-a arătat degetul mijlociu francezilor, tocmai înainte de a ieși pe tunel.

Meciul Medvedev - Dimitrov s-a întins pe durata a trei ore fără patru minute. 

„Degetul mijlociu? Nu. Mă uitam la unghia mea. De ce i-aș face asta acestui frumos public parizian?”, a spus Medvedev la conferința de presă, comentându-și gestul necivilizat. 

Daniil Medvedev rămâne pe locul 3 al clasamentului ATP, în ierarhia actualizată în timp real, cu 7200 de puncte, la 1835 de puncte distanță de liderul Novak Djokovic. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!