Pete Sampras Tenis ATP Tenis

Pete Sampras a făcut anunțul momentului: momentul de cumpănă din viața personală a tenismenului american 

Tenismenul legendar al Erei Open se confruntă cu cel mai dificil moment din viața sa. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Octombrie 2023, 09:25
Data actualizarii: Luni 30 Octombrie 2023, 09:32

Primul tenismen din istorie care a ajuns la 14 titluri de mare șlem cucerite în proba individuală, Pete Sampras traversează un moment de cumpănă în viața personală.

Căsătorit cu actrița Bridgette Wilson din 2000, Pete Sampras a dezvăluit cât de dificilă a fost experiența ultimelor 365 de zile, în care familia sa a depus eforturi uriașe pentru a o ajuta pe soția sa, în lupta pe care aceasta o poartă cu cancerul ovarian. 

Pete Sampras și actrița Bridgette Wilson au împreună doi băieți: Christian și Ryan au 20, respectiv 18 ani

„Așa cum majoritatea știe deja, sunt o persoană destul de liniștită și retrasă. Cu toate acestea, ultimul an a fost o perioadă excepțional de dificilă pentru familia mea și am decis să împărtășesc cu voi ceea ce s-a întâmplat.

În decembrie, anul trecut, soția mea, Bridgette, a fost diagnosticată cu cancer ovarian. De atunci, a suferit o intervenție chirurgicală majoră, a trecut prin chimioterapie și continuă cu terapie specifică.

Soția lui Pete Sampras, în recuperare, după ce a fost depistată cu cancer ovarian

A fost uimitor să-i văd pe băieții noștri cum s-au implicat și cum au fost susținători puternici pentru Bridgette, pentru mine și unii pentru alții.

A fost o sursă de inspirație să o observ pe Bridgette cum continuă să fie o mamă și soție incredibilă în toate aceste momente. Am învățat, de asemenea, că este foarte greu să ceri ajutor atunci când ceva este pur și simplu prea dificil de adus în vorbă.

Voi încheia prin a cere, cu smerenie, gânduri bune și rugăciuni pentru familia noastră, în timp ce ce Bridgette continuă să progreseze în călătoria ei de vindecare,” au fost cuvintele lui Pete Sampras publicate de pagina oficială a circuitului ATP.


Fost număr 1 mondial, Pete Sampras a câștigat peste $43 de milioane din tenis și are în palmares 64 de titluri câștigate în circuitul de elită al tenisului masculin, la individual. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!