Cupa Laver Nadal Federer dublu Roger Federer retragere Roger Federer se retrage din tenis Tenis

25,000 de euro pentru un bilet, iar Roger Federer ar putea să nici nu joace! Fiasco în vânzarea tichetelor pentru Cupa Laver

De trei ori operat la genunchi, Roger Federer ar putea opta pentru varianta precaută și, în consecință, să nu participe la niciun meci fixat în Cupa Laver, contrar așteptărilor fanilor generoși. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Luni 19 Septembrie 2022, 09:25
Data actualizarii: Luni 19 Septembrie 2022, 09:49

O serie de bilete puse în vânzare pentru Cupa Laver au ajuns să coste până la 25,000 de euro, în condițiile în care acest turneu neoficial este anunțat să consemneze ultima prezență a elvețianului Roger Federer pe terenul de tenis. Federer a aterizat cu bine la Londra, unde va fi prezent la Cupa Laver, dar nimeni nu știe cu siguranță dacă elvețianul va fi apt de joc.  

„Va fi o decizie de ultimă oră. Roger s-a antrenat pentru a se testa și a vedea dacă a juca este o decizie bună sau nu,” a explicat Pierre Paganini, preparatorul fizic al lui Roger Federer, care este așteptat să performeze alături de Rafael Nadal, într-un meci de dublu, notează Eurosport.

Roger Federer, așteptat să joace alături de Rafael Nadal, într-un meci de dublu la Cupa Laver

Cupa Laver, programată pentru weekend-ul 23-25 septembrie va pune față în față Echipa Europei și Echipa Lumii. În gruparea europeană vor juca, dacă starea de sănătate le va permite, Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic, Andy Murray, Stefanos Tsitsipas și Casper Ruud, cu Matteo Berrettini ca rezervă.

De partea opusă, Echipa Lumii va fi alcătuită din Felix Auger-Aliassime, Taylor Fritz, Diego Schwartzman, Jack Sock, Alex de Minaur și Frances Tiafoe. Tommy Paul ar putea fi utilizat, în caz de nevoie.

Rafael Nadal, întristat de vestea retragerii „prietenului și rivalului” Roger Federer

„Dragă Roger, prietenul meu și rival,

Mi-aș fi dorit ca această zi să nu fi venit niciodată. E o zi tristă pentru mine, personal, dar și pentru sportul mondial. E o plăcere, dar mai ales o onoare că am putut împărți toți acești ani cu tine, trăind atât de multe momente uimitoare, atât pe teren, cât și în afara lui.

Vom mai avea multe momente de împărțit în viitor, încă sunt multe lucruri de făcut împreună, știm asta. Pentru moment, îți urez toată fericirea din lume alături de soția ta, Mirka, alături de copii tăi, de familie. Bucură-te de ceea ce te așteaptă în viitor. Ne vedem la Londra, cu ocazia Cupei Laver,” a comunicat Rafael Nadal, urându-i elvețianului Roger Federer multă fericire alături de persoanele dragi. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!