"Talentul sau poate fi remarcat!" Mihaila a IMPRESIONAT in Italia si ar putea fi titular la Parma: "Pare cel mai pregatit dintre toti!" 

valentin mihaila Parma Calcio Serie A Stranieri "Talentul sau poate fi remarcat!" Mihaila a IMPRESIONAT in Italia si ar putea fi titular la Parma: "Pare cel mai pregatit dintre toti!"
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 20 Februarie 2021, 08:47
Data actualizarii: Sambata 20 Februarie 2021, 08:47

Valentin Mihaila (21 ani) ar putea incepe titular in urmatorul meci al Parmei. 

Echipa lui Roberto D'Aversa o intalneste pe Udinese pe teren propriu in incercarea de a obtine primele puncte care sa o distanteze de zona retrogradarii. 

Parma este pe penultimul loc in Serie A, cu 13 puncte obtinute in 22 de meciuri, la 7 puncte distanta de primul loc iesit din zona rosie. 

Valentin Mihaila a fost unul dintre jucatorii care a impresionat la ultimele prestatii, iar dupa meciul cu Verona, cand a fost trimis in teren in minutul 69, presa din Italia l-a cerut titular. 

Dupa editorialul din ParmaLive al lui Niccola Pasto, cei de la forzaparma.it il lauda pe Mihaila, pe care il vor titular in fata lui Gervinho, care nu are cel mai bun sezon al sau. 

Jucatorul roman a fost titular doar in meciul cu Lazio din Cupa, in care a inscris si primul sau gol pentru Parma. 

"Talentul jucatorului roman poate fi remarcat, la fel ca dorinta de a face performanta, spiritul de echipa si furia pozitiva. Dintre tinerii jucatori pe care patronul Krause i-a luat, care sunt considerati si promitatori, Mihaila pare cel mai pregatit. Jucatorii pregatiti sunt extrem de necesari la Parma, mai ales in aceasta perioada", anunta italienii. 

Valentin Mihaila a fost cumparat de Parma in toamna lui 2020 de la Craiova, in schimbula 8.5 milioane de euro. 

Romanul a strans sapte meciuri in tricoul Parmei, reusind sa inscrie singurul sau gol chiar in meciul din Cupa cu Lazio. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!