Nicolae Stanciu Slavia Praga Wuhan Three Towns Stranieri

Nu e FCSB! Clubul care i-a rămas ”în inimă” lui Nicolae Stanciu: „Eu și familia mea ne-am simțit bine aici”

Internaționalul român este legitimat în acest moment la Wuhan Three Towns, unde mai are contract până la finalul anului 2024 cu echipa din primul eșalon al Chinei.

Vali Andronescu
Data publicarii: Luni 26 Decembrie 2022, 20:44
Data actualizarii: Luni 26 Decembrie 2022, 20:42

Nicolae Stanciu a făcut senzație la Slavia Praga, acolo unde a evoluat în 111 meciuri, și-a trecut numele pe tabelă de 25 de ori și a oferit 28 de assist-uri.

Nu e FCSB! Clubul care i-a rămas ”în inimă” lui Nicolae Stanciu: „Eu și familia mea ne-am simțit bine aici”

Într-un interviu „marcă înregistrată” pentru clubul ceh, Nicolae Stanciu a specificat faptul că Slavia Praga este cea mai importantă echipă din cariera sa, evidențiind că acolo s-a născut și fiica sa, Ecaterina.

„Slavia a devenit cel mai important club din cariera mea și, după părerea mea, cel mai mare club la care am jucat. E acasă pentru mine, deși am câștigat trofee și în România, țara mea.

Eu și familia mea ne-am simțit cel mai bine la Slavia. Fiica mea s-a născut la Praga. Sunt recunoscător că am contribuit la succesul clubului”, au fost cuvintele lui Nicolae Stanciu, potrivit site-ului oficial al clubului Slavia Praga.

Cifrele lui Nicolae Stanciu

Internaționalul român a evoluat de-a lungul carierei sale la Alba Iulia, FC Vaslui, FCSB, RSC Anderlecht, Sparta Praga, Al-Ahli SFC, Slavia Praga, iar acum este legitimat la Wuhan Three Towns.

Cele mai multe apariții le-a bifat la trupa „roș-albastră”, 136, unde s-a impus pe tabelă de 33 de ori și a pasat decisiv în 25 de situații, în cele 8.500 de minute în echipamentul FCSB-ului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!