"E cea mai buna achizitie!" Mihaila, cel mai bun de pe teren in remiza cu Fiorentina! Ce au scris italienii despre Man si ce note au primit romanii

"E cea mai buna achizitie!" Mihaila, cel mai bun de pe teren in remiza cu Fiorentina! Ce au scris italienii despre Man si ce note au primit romanii

Parma a remizat, scor 3-3, cu Fiorentina in aceasta dupa-amiaza. 

Valentin Mihaila a inscris primul sau gol in Serie A in ultimele minute ale partidei, ducand-o pe Parma in avantaj, insa victoria a fost scapata printre degete dupa autogolul lui Iacoponi. 

La golul lui Mihaila a contribuit si Dennis Man, cel de la care a plecat pasa pentru Inglese, care i-a centrat decisiv fostului jucator al Universitatii Craiova. 

Jurnalistii din Italia i-au laudat pe cei doi romani, Valentin Mihaila primind cea mai mare nota a meciului. Cei de la Parma Live i-au acordat nota 7 pentru cele 45 de minute pe care le-a jucat, notand ca transferul lui a fost cea mai buna achizitie facuta de club. 

"Este cea mai rentabila achizitie si nu am avut nevoie de meciul de astazi pentru a putea sa spunem asta! A semnat un assist si un gol, cel care ar fi putut reaprinde o scanteie slaba de speranta, dar... stim cum a mers. Din talentul sau, si nu numai, va fi necesar sa incepem din nou constructia unei echipe Parma a viitorului", au scris italienii. 

Dennis Man, introdus pe teren in minutul 63, a primit si el o nota buna, 6, cei de la Parma Live punctand ca tanarul fotbalist a avut o evolutie buna: "Este on fire! Usurinta cu care a aparat mingea in minutul 92 a ramas in fata ochilor nostri."

VIDEO PROTVPLUS.RO

Condițiile în care restaurantele ar putea să rămână deschise indiferent de incidența cazurilor de COVID
BRAT
Modifică setările cookies