GALERIE FOTO Wanda Nara, moment stânjenitor în direct. I s-a mișcat maieul și s-a văzut tot: cum a reacționat vedeta

Wanda Nara Mauro Icardi Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Ianuarie 2023, 17:53
Data actualizarii: Duminica 15 Ianuarie 2023, 18:22

Wanda Nara pare să fi trecut peste despărțirea de Mauro Icardi, iar de curând s-a întors dintr-o vacanță petrecută împreună cu copiii, la Punta del Este.

Într-un video făcut pe rețelele de socializare în care vorbea cu fanii săi, Wanda Nara a fost protagonista unui moment stânjenitor.

Vedeta de 36 de ani a observat la un moment dat că i s-a mișcat maieul pe care îl purta, lăsând la vedere o parte din bust. "Pot să-mi văd sfârcul!" a țipat Wanda Nara în timpul live-ului, iar apoi și-a aranjat îmbrăcămintea. 

Wanda și Mauro s-au certat și împăcat în ultimii ani, însă în toamnă agentul anunța că a depus actele de divorț. Deși nu au mai apărut informații, cei doi au mers împreună în vacanță, de unde el a postat fotografii alături de ea constant, fără ca ea să îi „întoarcă” gestul. Modelul a zburat pentru petrecerea de Anul Nou în Punta del Este, zonă de plajă din Uruguay, împreună cu copiii, însă fără jucător. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C5N (@c5n)

Cu ce avere rămâne Wanda Nara în urma divorțului de Mauro Icardi

Cu toate astea, se pare că separarea este iminentă, așa cum a anunțat și Wanda, la sfârșitul lunii septembrie. Mai mult, în acest sens, agentul a dezvăluit și că nu îl mai reprezintă pe atacantul argentinian, care este împrumutat de Paris Saint-Germain la Galatasaray până în vară. 

Diario Ole a analizat ce înseamnă divorțul celor doi din punct de vedere financiar, iar conform presei internaționale, Wanda ar urma să primească „în jur de 100 de milioane de dolari”, în care să fie incluse locuințe, bunuri și accesorii de lux. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!