GALERIE FOTO Divorțul de milioane de euro! Cât primește Wanda Nara de pe urma despărțirii de Mauro Icardi 

Wanda Nara Mauro Icardi Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Decembrie 2022, 10:10
Data actualizarii: Vineri 23 Decembrie 2022, 10:14

Wanda Nara (29 ani) și Mauro Icardi (35 ani) formează, de departe, unul dintre cele mai controversate cupluri din fotbal. 

Cei doi s-au certat, împăcat și separat în repetate rânduri în ultimii ani, însă în ultimul an scandalul dintre Wanda și Icardi a căpătat proporții. Jucătorul a fost acuzat că a înșelat-o cu o actriță din Argentina, iar agentul a profitat de momente pentru a posta mesaje dure la adresa soțului său. 

Ulterior, cuplul s-a reîmpăcat, însă nu a durat mult, Wanda anunțând, în direct, că a demarat procedurile de divorț. Modelul argentinian a șters și toate fotografiile cu Icardi de pe conturile sale, însă apoi cei doi au fost surprinși, din nou, în vacanță împreună, în fotografii postate de fotbalist. 

Cu ce avere rămâne Wanda Nara în urma divorțului de Mauro Icardi

Cu toate astea, se pare că separarea este iminentă, așa cum a anunțat și Wanda, la sfârșitul lunii septembrie. Mai mult, în acest sens, agentul a dezvăluit și că nu îl mai reprezintă pe atacantul argentinian, care este împrumutat de Paris Saint-Germain la Galatasaray până în vară. 

Diario Ole a analizat ce înseamnă divorțul celor doi din punct de vedere financiar, iar conform presei internaționale, Wanda ar urma să primească „în jur de 100 de milioane de dolari”, în care să fie incluse locuințe, bunuri și accesorii de lux. 

Jurnalista Estefi Berardi vine însă cu o altă variantă, asigurând că Wanda Nara „plănuiește să obțină jumătate din bunurile comune, inclusiv câștigurile lui Icardi de-a lungul carierei. Le-ar fi spus apropiaților că se 'omoară' pentru 20 de milioane de dolari”. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!