GALERIE FOTO Wanda Nara a vorbit despre relația pe care o are cu bărbatul alături de care a apărut în pat! Ce a spus fosta soție a lui Icardi

Wanda Nara L-Gante Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Ianuarie 2023, 18:02
Data actualizarii: Miercuri 04 Ianuarie 2023, 18:43

Wanda Nara (36 ani) a divorțat de Mauro Icardi, însă se pare că cei doi nu s-au separat complet. 

Wanda Nara și Mauro Icardi formează unul dintre cele mai controversate cupluri din lumea fotbalului, cei doi fiind implicați în mai multe scandaluri de-a lungul timpului, în care s-au despărțit și ulterior împăcat. Deși au divorțat, după cum a dezvăluit agentul, cei doi au fost surprinși împreună în vacanță, Icardi postând fotografii alături de ea. 

După anunțul inițial al despărțirii, Wanda a fost surprinsă alături de un rapper argentinian, L-Gante, cu care a și filmat un videoclip, cei doi apărând în ipostaze intime. Deși s-a scris că ar forma un cuplu, modelul argentinian a vorbit despre relația pe care o are cu artistul. 

Ce a spus Wanda Nara despre relația cu L-Gante 

Impresarul a negat orice fel de relație amoroasă cu cântărețul, dezvăluind însă că are o relație strânsă de prietenie cu el. 

„Nu există nimic. Nu are nicio legătură. E un super prieteni și avem o relație foarte bună”, a spus Wanda conform as.com

Totodată, agentul a dezvăluit că nu caută să se îndrăgostească din nou prea curând: „Deocamdată nu mi-ar plăcea să mă îndrăgostesc din nou. Sunt bine. Am fost mulți ani căsătorită și prefer să fiu singură. 

Am fost asociată cu fiecare bărbat, dar departe de realitate. Nu am prejudicii în dragoste, însă sunt asociată cu persoane care mi-ar putea fi copii”. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!