GALERIE FOTO Wanda Nara, cu posteriorul la vedere în ultima zi din 2022! A pozat într-un slip minuscul, iar apoi a apărut într-o salopetă ultra-decoltată 

Wanda Nara Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 Ianuarie 2023, 19:47
Data actualizarii: Luni 02 Ianuarie 2023, 19:47

Wanda Nara (36 ani) este o reală apariție și întoarce priviri pe oriunde merge. 

Wanda și Icardi s-au certat și împăcat în ultimii ani, însă în toamnă agentul anunța că a depus actele de divorț. Deși nu au mai apărut informații, cei doi au mers împreună în vacanță, de unde el a postat fotografii alături de ea constant, fără ca ea să îi „întoarcă” gestul. 

Modelul a zburat pentru petrecerea de Anul Nou în Punta del Este, zonă de plajă din Uruguay, împreună cu copiii, însă fără jucător. Ca de fiecare dată, Wanda a profitat pentru a-și pune fotografii sexy în costum de baie, spre deliciul urmăritorilor săi, dar și al lui Icardi, se pare, care i-a lăsat numeroase comentarii la postări, folosind emoji-uri cu inimioare. 

Wanda Nara, ultra-sexy la plajă 

Wanda s-a fotografiat pe 31 decembrie pe plajă, purtând un slip minuscul, care îi lăsa posteriorul la vedere, poza strângând aproape 500.000 de aprecieri. În prima zi din an, aceasta a fost invitată să prezinte un eveniment de modă, optând pentru o salopetă extrem de mulată, dar și foarte decoltată, care îi lăsa mare parte din sâni la vedere. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!