GALERIE FOTO "Voi ați cerut, eu am făcut!". Cum și-a pus fanii pe jar sportiva desemnată "cea mai sexy femeie din lume"

Paige Spiranac Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Ianuarie 2023, 17:36
Data actualizarii: Vineri 20 Ianuarie 2023, 18:06

Desemnată cea mai sexy femeie din lume de către revista Maxim, Paige Spiranac își impresionează fanii cu aparițiile sale.

Vedeta de 29 de ani și-a crescut celebritatea pe rețelele de socializare, fiind urmărită de peste 3,7 milioane de oameni pe contul de Instagram. 

De curând, Paige Spiranac a luat o decizie importantă, lansând un site personal, OnlyPaige, la care admiratorii săi se pot abona pentru a descoperii imagini și lucruri despre viața sa, mai puțin cunoscute. 

"Voi ați cerut, eu am făcut!" a fost mesajul postat de americancă pe Instagram, explicând foarte clar că nu va fi vorba despre conținut de adulți, așa cum sperau fanii ei. 

"Întotdeauna mi-am dorit să am o relație deosebită cu admiratorii mei, în afara rețelelor de socializare. Acum visul a devenit realitate", a explicat aceasta.

Paige Spiranac nu renunță la hainele provocatoare

Invitată la un podcast, fosta jucătoare de golf a vorbit despre ținutele pe care și le alege. Aceasta nu vrea să renunțe la stiul ei vestimentar.

"După cum puteți vedea, nu mă deranjează să fiu sexy. Îmi iubesc corpul și este doar o parte din ceea ce sunt. Cred că foarte mulți oameni au fost supărați de asta, mai ales în golf, pentru că sunt foarte conservatori. 

Și dacă nu porți guler, oamenii spun: 'Este striperiță, face filme pentru adulți'. Iar eu sunt: 'Despre ce naiba vorbim. Este o nenorocită de bluză. Chiar și în golful pentru juniori am avut avut mereu probleme, deoarece fustele mele erau prea scurte", a povestit Paige Spiranac, pentru Stripe Show Podcast.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!