GALERIE FOTO Sportivă desăvârșită! Sexy-exercițiile pe care le face partenera lui Kevin Trapp în costum de baie

Izabel Goulart Kevin Trapp Virale
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Ianuarie 2023, 21:25
Data actualizarii: Luni 09 Ianuarie 2023, 21:24

Izabel Goulart este partenera lui Kevin Trapp din 2018.

Modelul brazilian face furori pe rețelele social media! Izabel a postat pe Instagram un filmuleț cu ea în care stă în cap și face exerciții fără probleme.

Sportivă desăvârșită! Sexy-exercițiile pe care le face partenera lui Kevin Trapp în costum de baie

„Focus! Dedicație! Motivație!”, au fost cele trei cuvinte pe care le-a scris Izabel Goulart în postarea de pe Instagram.

Considerată una dintre cele mai hot partenere din lumea fotbalului, Izabel Goulart are nu mai puțin de 2.966 de postări pe Instagram, unde, de asemenea, a acumulat 4.5 milioane de urmăritori.

Iubita lui Kevin Trapp, model de succes

Neamțul, portar la Eintracht Frankfurt, are o relație de mai mulți ani cu celebrul model Izabel Goulart (38 de ani), cei doi fiind logodiți din 2018.

De origine braziliană, Izabel e una dintre cele mai apreciate fotomodele din industrie, fost "îngeraș" la celebra casa de moda Victoria՚s Secret în perioada 2005-2008. Chiar dacă între timp au mai trecut niște ani, sud-americanca se menține la fel de apetisantă din punct de vedere fizic.

În urmă cu cinci ani, pe vremea în care Kevin Trapp evolua la PSG, Izabel Goulart a oferit un interviu sincer despre viața alături de un fotbalist.

"Cand pierde meciuri importante și Kevin e în poartă, știu să nu mă aștept la nimic când vine acasă. Nici măcar tocurile înalte și lenjeria sexy nu mă poate ajuta după o înfrângere. Pur și simplu nu facem sex", a mărturisit aceasta.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!