Stiri

Acum este milionară în euro, dar nu a dus o viață ușoară! Georgina a dezvăluit cum a trăit înainte să îl cunoască pe Ronaldo: „Dormeam într-o cameră care fusese depozit!”

Georgina Rodriguez (27 ani) va avea propriul documentar pe Netflix, iar acolo vorbește despre viața ei. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 09 Ianuarie 2022, 11:19
Data actualizarii: Duminica 09 Ianuarie 2022, 11:20

Modelul argentinian a ajuns în atenția publicului după ce l-a cunoscut pe Cristiano Ronaldo. Înainte de asta, Georgina era vânzătoare într-un magazin de lux din Madrid, iar acolo l-a întâlnit și pe fotbalistul portughez. 

Relația cu Ronaldo a propulsat-o în lumea mondenă, având în prezent 29 de milioane de urmăritori. Georgina este model pentru diferite brand-uri, astfel că încasează sume importante de bani pentru colaborările pe care le are, însă viața ei nu a fost întotdeauna așa. 

Georgina: „Am dormit într-o cameră care obișnuia să fie depozit!”

Documentarul său, numit „Soy Georgina” (n.r. în traducere, Sunt Georgina), se va lansa pe 27 ianuarie, cu ocazia zilei sale de naștere, iar înainte de asta, modelul a oferit câteva promo-uri. În unul dintre ele, iubita lui Cristiano Ronaldo vorbește despre trecutul său. 

Georgina își amintește cum a fost momentul în care s-a mutat în Madrid din Buenos Aires, dezvăluind cât de greu i-a fost să își găsească o locuință. 

„Sosirea mea la Madrid a fost grea. Am căutat multe apartamente ieftine. 300 de euro. Am sfârșit prin a dormi într-o cameră care a fost depozit înainte. Era frig iarna, iar vara extrem de cald...În ziua în care l-am cunoscut pe Cristiano, viața mea s-a schimbat”, declară Georgina.

Modifică setările cookies