Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez Stiri

VIDEO Cristiano Ronaldo și Georgina au anunțat sexul gemenilor! Clipul viral postat de superstarul portughez 

Atacantul lui Manchester United a făcut fericitul anunț în urmă cu aproape două luni. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Decembrie 2021, 21:01
Data actualizarii: Joi 16 Decembrie 2021, 21:10

Cristiano Ronaldo (36 ani) și iubita sa, Georgina Rodriguez (27 ani) se pregătesc să devină părinți încă o dată și au anunțat asta prin intermediul contului de Instagram, în urmă cu aproape două luni. Atacantul i-a informat atunci pe fanii săi că Georgina este însărcinată cu gemeni. 

După aproape două luni, Cristiano Ronaldo a dezvăluit și sexul gemenilor, printr-un clip postat tot pe contul său de Instagram. Filmarea a fost făcută de iubita fotbalistului, în absența sa, iar în clip apar ceilalți copii, care și fac dezvăluirea.

Cristiano Ronaldo, tată de gemeni din nou 

Georgina îi filmează pe cei patru copii, care țin în mână două baloane, în interiorul cărora există confetti în culoarea sexului copiilor. Copiii sparg baloanele, iar din unul dintre ele cad confetti albastre, în timp ce din celălalt au căzut unele roz. 

Astfel, Cristiano Ronaldo se pregătește să fie tată de gemeni pentru a doua oară, tot de fetiță și băiețel. Ronaldo și Georgina mai au împreună o fetiță, pe Alana Martina, însă iubita portughezului se ocupă de creșterea tuturor copiilor. 

Filmarea a devenit rapid virală, strângând peste trei milioane de vizualizări în mai puțin de jumătate de oră.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!