Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo Stiri

FOTO ȘI VIDEO Georgina Rodriguez, noi dezvăluiri tulburătoare despre decesul unuia dintre gemeni. Imagini speciale alături de Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au avut parte de an 2022 încărcat din punct de vedere emoțional. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Martie 2023, 11:26
Data actualizarii: Joi 16 Martie 2023, 11:44

Cei doi au devenit părinți din nou, însă evenimentul a fost marcat de decesul la naștere al unuia dintre gemeni. La aproape un an de la respectivul momentul, Georgina Rodriguez (29 de ani) a vorbit despre trauma trăită.

"Peste 40 de milioane de oameni mă urmăresc, dar nimeni nu știe cum mă simt. A fost cel mai greu moment din viața mea.

Viața e grea, dar viața trebuie să meargă mai departe. Am motive să trec mai departe și să fiu puternică.

Cris (n.r. Cristiano Ronaldo) m-a încurajat foarte mult. Mi-a spus 'Gio, continuă să-ți faci treburile, te va ajuta'. Prioritatea mea este reprezentată de familie și copii. Sunt fericită și recunoscătoare pentru ce am", a povestit Georgina Rodriguez, printre lacrimi.

Georgina Rodriguez s-a obișnuit greu cu statutul de partenera a lui Cristiano Ronaldo 
 

Georgina Rodriguez nu a fost întotdeauna înconjurată de lux, așa cum este acum. Mai mult, ea și superstarul portughez s-au cunoscut într-un magazin select, în care tânăra cu origini argentiniene era vânzătoare. Modelul duce în prezent o 'viață de vis', de la avioane private, până la cele mai scumpe haine și accesorii. 

În cadrul unui documentar, partenera lui Cristiano Ronaldo a mărturisit că i-a fost greu să facă trecerea la noul stil de viață. 

"Prima dată când am fost acasă la Cristiano m-am pierdut când m-am dus la bucătărie după apă. Câteodată mi-a luat și mai bine de jumătate de oră să mă întorc în sufragerie pentru că nu știam drumul. Locuința era atât de mare, eram obișnuită să locuiesc în apartamente mici", a povestit tânăra de 29 de ani.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!