FOTO ȘI VIDEO Georgina Rodriguez, noi dezvăluiri tulburătoare despre decesul unuia dintre gemeni. Imagini speciale alături de Cristiano Ronaldo

Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Martie 2023, 11:26
Data actualizarii: Joi 16 Martie 2023, 11:44

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au avut parte de an 2022 încărcat din punct de vedere emoțional. 

Cei doi au devenit părinți din nou, însă evenimentul a fost marcat de decesul la naștere al unuia dintre gemeni. La aproape un an de la respectivul momentul, Georgina Rodriguez (29 de ani) a vorbit despre trauma trăită.

"Peste 40 de milioane de oameni mă urmăresc, dar nimeni nu știe cum mă simt. A fost cel mai greu moment din viața mea.

Viața e grea, dar viața trebuie să meargă mai departe. Am motive să trec mai departe și să fiu puternică.

Cris (n.r. Cristiano Ronaldo) m-a încurajat foarte mult. Mi-a spus 'Gio, continuă să-ți faci treburile, te va ajuta'. Prioritatea mea este reprezentată de familie și copii. Sunt fericită și recunoscătoare pentru ce am", a povestit Georgina Rodriguez, printre lacrimi.

Georgina Rodriguez s-a obișnuit greu cu statutul de partenera a lui Cristiano Ronaldo 
 

Georgina Rodriguez nu a fost întotdeauna înconjurată de lux, așa cum este acum. Mai mult, ea și superstarul portughez s-au cunoscut într-un magazin select, în care tânăra cu origini argentiniene era vânzătoare. Modelul duce în prezent o 'viață de vis', de la avioane private, până la cele mai scumpe haine și accesorii. 

În cadrul unui documentar, partenera lui Cristiano Ronaldo a mărturisit că i-a fost greu să facă trecerea la noul stil de viață. 

"Prima dată când am fost acasă la Cristiano m-am pierdut când m-am dus la bucătărie după apă. Câteodată mi-a luat și mai bine de jumătate de oră să mă întorc în sufragerie pentru că nu știam drumul. Locuința era atât de mare, eram obișnuită să locuiesc în apartamente mici", a povestit tânăra de 29 de ani.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!