GALERIE FOTO Suferința teribilă pe care încă o trăiește Georgina Rodriguez după decesul copilului. Cum au aflat copiii despre tragedie

Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Martie 2023, 21:10
Data actualizarii: Duminica 19 Martie 2023, 21:23

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au avut parte de an 2022 încărcat din punct de vedere emoțional. 

Cei doi au devenit părinți din nou, însă evenimentul a fost marcat de decesul la naștere al unuia dintre gemeni. La aproape un an de la respectivul momentul, Georgina Rodriguez (29 de ani) a vorbit despre trauma trăită.

"De fiecare dată când mergeam la control aveam coșmaruri cu o seară înainte. Mi-a fost teamă la fiecare ecografie, deoarece am suferit trei avorturi și am ajuns acasă în bucăți.

Bella s-a născut puternică și sănătoasă. Nu am fost pregătită să accept ce mi s-a întâmplat și nu am fost pregătită să le spun copiilor despre asta.

Cum încă mai aveam burtică, le-am spus că Angel mai are nevoie de puțin timp pentru a se naște. Până când Cristi le-a spus că Angel este în Rai. A fost o doză a realității. 

Nu voi mai fi aceeași persoană vreodată. De fiecare dată când mă uit la Bella, mă întreb cum ar fi fost și cu Angel. Adevărul este că încă nu am acceptat", a povestit partenera starului portughez. 

Contract uriaș obținut de Georgina Rodriguez 
 

Georgina a fost invitată specială și pe covorul roșu la numeroase evenimente importante din lume, fiind deja „clientă fidelă” a Festivalului de Film de la Cannes. Celebritatea i-a adus și contracte imense de colaborare, iar recent, modelul a semnat unul extrem de important. 

În urmă cu câteva săptămâni, Georgina Rodriguez a anunțat că și-a început colaborarea cu firma italiană Elisabeta Franchi, care a ales-o să fie prima ambasadoare internațională. Contractul semnat îi va aduce modelului în conturi peste 400.000 de euro după cum scrie Mundo Deportivo, citând revista Look, menționându-se că suma nu include și prezența tinerei la evenimentele organizate de brand. 

„Încântată să fiu prima față globală din istoria brand-ului Elisabeta Franchi”, a scris Georgina pe Instagram. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!