GALERIE FOTO Dezvăluirea dureroasă făcută de Georgina Rodriguez. Momentul care i-a marcat viața: "Am trăit cea mai urâtă experiență a vieții"

Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Septembrie 2022, 17:58
Data actualizarii: Duminica 25 Septembrie 2022, 17:57

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au avut parte de an 2022 încărcat din punct de vedere emoțional. 

Cei doi au devenit părinți din nou, însă evenimentul a fost marcat de decesul la naștere al unuia dintre gemeni. La câteva luni de la respectivul momentul, Georgina Rodriguez (28 de ani) a vorbit despre trauma trăită.

"Anul acesta am trăit cea mai frumoasă și cea mai urâtă experiență a vieții mele în doar câteva secunde. O parte mare a inimii mele s-a rupt și m-am întrebat cum pot merge mai departe.

Atunci am avut răspunsul mult mai apropiat decât mă așteptam. M-am uitat în ochii copiilor și am văzut că avem o singură variantă, să trecem toți, împreună, peste tragedie", a mărturisit Georgina Rodriguez. 

Georgina Rodriguez s-a obișnuit greu cu statutul de partenera a lui Cristiano Ronaldo 

Georgina Rodriguez nu a fost întotdeauna înconjurată de lux, așa cum este acum. Mai mult, ea și superstarul portughez s-au cunoscut într-un magazin select, în care tânăra cu origini argentiniene era vânzătoare. Modelul duce în prezent o 'viață de vis', de la avioane private, până la cele mai scumpe haine și accesorii. 

În cadrul documentarului care a fost lansat pe Netflix, partenera lui Cristiano Ronaldo a mărturisit că i-a fost greu să facă trecerea la noul stil de viață. 

"Prima dată când am fost acasă la Cristiano m-am pierdut când m-am dus la bucătărie după apă. Câteodată mi-a luat și mai bine de jumătate de oră să mă întorc în sufragerie pentru că nu știam drumul. Locuința era atât de mare, eram obișnuită să locuiesc în apartamente mici", a povestit tânăra de 28 de ani.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!