FOTO Cum se înțeleg Adrian Mutu și Alexandra Dinu la 18 ani după divorț? Tehnicianul a dezvăluit tot despre legătura lor

Alexandra Dinu Adrian Mutu Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Noiembrie 2021, 13:23
Data actualizarii: Miercuri 10 Noiembrie 2021, 14:09

Adrian Mutu a fost căsătorit pentru prima dată cu Alexandra Dinu, cea cu care are și un băiat, Mario (18 ani).

Cei doi au fost căsătoriți în perioada 2001-2003, iar divorțul lor a survenit din cauza problemelor cu drogurile pe care le-a avut fotbalistul.

În cadrul podcast-ului "La Măruță", Adrian Mutu a vorbit despre relația actuală pe care o are cu frumoasa actriță și despre felul în care se înțeleg în prezent.

"Acum vorbim, suntem în relații bune, nu avem nicio problemă. Suntem și apropiați de vârstă, ne-am maturizat amândoi. Și Alexandra are viața ei, are o nouă relație, e fericită, e ok, sper și ea să facă pasul a doua oară, cât mai curând.

Spre fericirea ei spun asta, nu știu dacă va mai fi mamă, pentru că nu o văd așa convinsă și are și ea spre 41 de ani acum. Nu știu dacă va mai face copii, întrebați-o pe ea. A avut grijă de Mario, i-a dat o educație bună, și-a făcut treaba, ca să zic așa. Acum, probabil a venit și timpul să se gândească puțin la ea.", a declarat Adrian Mutu, în podcast-ul "Acasă la Măruță".

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!