GALERIE FOTO "Cel mai frumos cadou". Cum s-a pozat "cea mai hot femeie" din lume de Valentine's Day e spectaculos

Paige Spiranac Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Februarie 2023, 18:22
Data actualizarii: Marti 14 Februarie 2023, 18:44

În anul 2022, Paige Spiranac a fost desemnată cea mai sexy femeie din lume, potrivit revistei Maxim. 

Retrasă din activitate la nivel profesionist, jucătoarea de golf este foarte activă pe rețelele de socializare, unde postează, printre altele, și clipuri educative despre tainele golfului și încearcă să promoveze cât mai mult acest sport.

Cu ocazia zilei de Valentine's Day, vedeta de 29 de ani a publicat pe contul de Twitter o fotografie incendiară, în care apare îmbrăcată într-un set de lenjerie roz, cu mesajul: "Happy Valentine's Day ????", iar reacțiile din partea admiratorilor nu au întârziat să apară.

Potrivit The Sun, Paige Spiranac are o avere estimată la aproximativ 3,5 milioane de euro. De altfel, frumoasa sportivă domină clasamentul și în topul câștigurilor obținute din Instagram, depășindu-l pe celebrul Tiger Woods. 

Paige Spiranac a fost implicată într-un mare scandal 
 

Vedeta de 29 de ani a participat la un turneu caritabil de golf din SUA, eveniment la care a fost acuzată că l-ar fi convins pe un bărbat să-i trimită 10.000 de euro. Totul s-a dovedit a fi un caz de fraudă online, însă Paige a fost afectată de această întâmplare.

"Acest om a venit și mi-a cerut să facem o poză. La început părea bine, dar apoi a început să spună că l-am furat 10 mii de dolari. A început să mă amenințe. A fost o situație foarte înfricoșătoare.

S-a dovedit că acest om fusese victima unei fraude online făcută de pe un profil fals. Era foarte nervos. M-am chinuit cu aceste probleme de securitate de ceva vreme, dar, în ultima perioadă, situația s-a înrăutățit", a povestit aceasta în presa din Marea Britanie. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!