GALERIE FOTO Cât costă perechile de sneakers purtate de Wanda și Mauro Icardi. Sunt doar 47 de modele și sunt rezultatul unei colaborări exclusiviste 

Wanda Icardi Mauro Icardi Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Iunie 2022, 18:12
Data actualizarii: Miercuri 15 Iunie 2022, 18:32

Mauro și Wanda Icardi sunt cunoscuți pentru stilul de viață luxos pe care îl au, hainele și accesoriile de firmă fiind foarte importante pentru cei doi.

Aflați în vacanță în Africa, celebrul cuplu a postat pe rețelele de socializare mai multe de fotografii, iar într-una dintre ele aceștia apar încălțați cu perechi exclusiviste de sneakers.

Mauro și Wanda sunt încălțați în Air Force 1, sneakers realizați în colaborare între Nike și Luis Vuitton și au fost realizați de designer-ul Virgil Abloh, înainte să moară. 

Sunt 48 de modele realizate, iar prețul acestora pornește de la 2750 de dolari.

Wanda Icardi, câștiguri lunare spectaculoase

Publicația Mundo Deportivo a publicat un material în care a prezentat situația financiară a celor doi. 

Pe lângă câștigurile din impresariat, Wanda Icardi are o firmă de cosmetice, este implicată în numeroase contracte de publicitate, iar averea îi este completată și de pensia alimentară pe care fostul soț, Maxi Lopez, o plătește pentru cei trei copii. 

"Mauro câștiga aproximativ 500.000 de dolari pe lună. Wanda este un exemplu de studiat. 12.500 de dolari pentru fiecare copil, și peste 500.000 de dolari din contractele de publicitate, firma de cosmetice și comisioane", a declarat avocatul Mauricio D'Alessandro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!