GALERIE FOTO Wanda Icardi a lăsat inhibițiile deoparte și s-a pozat într-un costum de baie minuscul: "Ai un corp divin"

Wanda Icardi Mauro Icardi vacanta Wanda Icardi Wanda Nara Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Iunie 2022, 16:06
Data actualizarii: Luni 13 Iunie 2022, 16:33

Wanda și Mauro Icardi au petrecut o vacanță de vis în Africa.

Cei doi au lăsat deoparte scandalurile din ultimii ani. În ulltimul an, Wanda Nara (35 ani) și Mauro Icardo (29 ani) au ținut paginile tabloidelor din străinătate. După o perioadă în care s-au despărțit, din cauza infidelităților atacantului de la PSG, cei doi s-au împăcat și formează din nou un cuplu. 

După încheierea sezonului, Wanda și Mauro s-au relaxat în mai multe țări din Africa, iar în ultimele zile impresara de 35 de ani a apărut în costume de baie care mai de care mai spectaculoase. 

Wanda Icardi, câștiguri lunare spectaculoase

Publicația Mundo Deportivo a publicat un material în care a prezentat situația financiară a celor doi. 

Pe lângă câștigurile din impresariat, Wanda Icardi are o firmă de cosmetice, este implicată în numeroase contracte de publicitate, iar averea îi este completată și de pensia alimentară pe care fostul soț, Maxi Lopez, o plătește pentru cei trei copii. 

"Mauro câștiga aproximativ 500.000 de dolari pe lună. Wanda este un exemplu de studiat. 12.500 de dolari pentru fiecare copil, și peste 500.000 de dolari din contractele de publicitate, firma de cosmetice și comisioane", a declarat avocatul Mauricio D'Alessandro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!