GALERIE FOTO Wanda Icardi, câștiguri lunare mai mari decât soțul ei. Suma incredibilă pe care o realizează celebrul impresar

Wanda Icardi Mauro Icardi Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Mai 2022, 20:35
Data actualizarii: Miercuri 11 Mai 2022, 21:02

Mauro și Wanda Icardi formează unul dintre cele mai controversate cupluri.

Mauro Icardi (29 ani) și Wanda Nara (35 ani) au trecut printr-o cumpănă anul trecut. Impresarul FIFA și-a acuzat soțul că a avut o aventură cu China Suarez (30 ani), o vedetă de televiziune din Argentina, și l-a ironizat pe rețelele de social media. 

În cele din urmă, cei doi s-au împăcat, după ce atacantul lui PSG a postat numeroase mesaje pe Instagram în care își arăta dragostea față de Wanda Nara.

Wanda Icardi, câștiguri lunare spectaculoase

Publicația Mundo Deportivo a publicat un material în care a prezentat situația financiară a celor doi. 

Pe lângă câștigurile din impresariat, Wanda Icardi are o firmă de cosmetice, este implicată în numeroase contracte de publicitate, iar averea îi este completată și de pensia alimentară pe care fostul soț, Maxi Lopez, o plătește pentru cei trei copii. 

"Mauro câștiga aproximativ 500.000 de dolari pe lună. Wanda este un exemplu de studiat. 12.500 de dolari pentru fiecare copil, și peste 500.000 de dolari din contractele de publicitate, firma de cosmetice și comisioane", a declarat avocatul Mauricio D'Alessandro.

Wanda Nara (Icardi) a fost căsătorită cu Maxi Lopez până în 2013, cel care la vremea respectiva era coleg de echipa cu Mauro Icardi, la Sampdoria. 

Mauro și Wanda au două fete, pe Francesa (ianuarie 2015) și pe Isabella (octombrie 2016). Din căsnicia cu Maxi Lopez, argentinianca mai are trei băieți, pe Valentino, Constantino și Benedicto.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!