Prima reactie a lui Gica Hagi dupa moartea lui Radomir Antic! Ce spune despre antrenorul care l-a pregatit la Real Madrid

Prima reactie a lui Gica Hagi dupa moartea lui Radomir Antic! Ce spune despre antrenorul care l-a pregatit la Real Madrid

Radomir Antic a fost unul din cei mai mari antrenori ai tuturor timpurilor.

Moartea lui Radomir Antic a zguduit lumea fotbalului. Antic a fost singurul tehnician care a pregatit cele trei mari puteri ale Spaniei: Real, Atletico si Barcelona.

Gica Hagi a fost sub comanda lui Antic in 1991 si a reactionat imediat dupa aflarea vestii:

"Oribile vesti. Un mare antrenor, dar si o mare persoana. Odihneste-te in pace, Radomir Antic!", a fost mesajul postat de Gica Hagi pe pagina sa de Facebook.

"Hagi, zeul fotbalului!"

 

Antic spunea despre Gica Hagi intr-un interviu acordat Gazetei ca este "zeul fotbalului" si ca nu stie cand se va mai naste un fotbalist ca el:

"Hagi e Hagi, e un zeu al fotbalului. Mi-a fost un elev extraordinar, un prieten de mare calitate, tinem legatura si azi. Am apreciat la el foarte mult calitatea umana, pe langa ca a fost unul dintre cei mai mari fotbaliști ai lumii. Cu părere de rău, nu știu când se va mai naste altul ca el pentru voi, nu cred... Cand era incruntat, ii zambeam, ca sa-i redau increderea. As fi vrut sa-l antrenez si pe Gica Popescu, l-am vrut pe la echipele mele din Spania, dar nu ne-am potrivit", spunea Radomir Antic.

Cosmin Contra: "A murit unul dintre cei mai mari antrenori din istorie!"

 

Fostul selectioner al Romnaiei, Cosmin Contra, si-a exprimat si el tristetea printr-o postare pe Instagram:

"A murit unul dintre cei mai mari antrenori din istorie. Vestea e cu atat mai trista pentru ca era prietenul meu. Odihneste-te in pace. Condoleante familiei", a scris Cosmin Contra.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Anunț oficial de la ministrul Sănătății. Când vom reveni la viața de dinaintea pandemiei
BRAT