Marti 05 Septembrie 2017, 22:21

Gestul superb al lui Cristiano Ronaldo! Ce a facut pentru un pusti care vinde bomboane pe strada si vrea sa devina fotbalist

Ronaldo l-a facut sa planga pe un pusti brazilian. De fericire. Ronaldo vrea sa castige Liga Campionilor pentru a 3-a oara la rand. Sezonul incepe cu Barca - Juve, marti, de la 21.45, la PRO TV.

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Rodrigo vinde bomboane pe strazi ca sa-si ajute parintii si sora bolnava. El vrea sa ajunga fotbalist mare ca Ronaldo. A avut parte de o surpriza in emisiune.

"Salut Rodrigo, vreau sa iti trimit o imbratisare si multa putere, sora mea Katia mi-a spus povestea ta, stiu ca esti foarte talentat si te sfatuiesc sa iti urmezi visul" i-a spus Ronaldo.

Ronaldo i-a trimis un tricou cu autograf pustiului, care de emotii nu mai stia nici cum il cheama.Guvernul plănuiește să suspende contribuțiile la Pilonul II de pensii de la 1 iulie. Reacția Ministrului Muncii
BRAT