"Sunteti penibili!" Talpan a luat FOC dupa ce Radoi a fost numit selectioner! ATAC fara precedent la adresa FRF! Declaratii ULUITOARE are juristului de la CSA Steaua

"Sunteti penibili!" Talpan a luat FOC dupa ce Radoi a fost numit selectioner! ATAC fara precedent la adresa FRF! Declaratii ULUITOARE are juristului de la CSA Steaua

Florin Talpan a luat foc la adresa celor de la FRF.

Juristul celor de la CSA Steaua, Florin Talpan, s-a aratat deranjat de un comunicat emis de catre cei de la FRF in care se regaseste si o scurta descriere a lui Mirel Radoi, noul selectioner al nationalei. In acea descriere cei de la FRF spun ca Radoi a jucat pentru Steaua Bucuresti intre anii 2000-2009, fapt ce l-a iritat pe Talpan.

"Ca fotbalist, a evoluat in cea mai mare parte a carierei sale la Steaua Bucuresti, intre anii 2000-2009, Al Hilal Riyadh, intre 2009 si 2011, Al-Ain, intre anii 2011-2014", a fost o parte din descrierea facuta lui Mirel Radoi de catre cei de la FRF. 

Talpan: "Radoi a jucat pentru Steaua Bucuresti intre 2000-2003!"


Florin Talpan a reactionat la acel comunicat si a tinut sa lamureasca lucrurile.

"Mirel Radoi a jucat pentru Steaua Bucuresti intre anii 2000-2003. Dupa 2003 nu a mai jucat la Steaua Bucuresti. A jucat pentru o alta echipa, care nu a fost Steaua, ci s-a dat drept Steaua si a folosit ilegal marca si numele Steaua, asa cum justitia a stabilit deja. E trist ca, in 2019, FRF nu stie acest lucru. Dar poate e de inteles, avand in vedere ca FRF a fost infiintata de-abia in 2002 si ca oamenii care conduc acolo nu prea stiu fotbal, cum au dovdeit prin ratarea calificarii la atatea Mondiale si Europene", a declarat Talpan pentru GSP. VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Virusul ucigaș din China a ajuns și în Europa. Primele cazuri, confirmate în Franța
BRAT