FRF a incercat marea lovitura! Olaroiu a fost foarte aproape sa devina selectionerul Romaniei dupa meciul din Armenia!

Cosmin Olaroiu Echipa Nationala FRF Mirel Radoi Nationala FRF a incercat marea lovitura! Olaroiu a fost foarte aproape sa devina selectionerul Romaniei dupa meciul din Armenia!
Gabriel-Alexandru Ionita
Data publicarii: Duminica 18 Aprilie 2021, 14:21
Data actualizarii: Duminica 18 Aprilie 2021, 14:23

Dupa infrangerea Romaniei din Armenia, scor 2-3, s-a vorbit foarte mult despre plecarea selectionerului Mirel Radoi.

Insusi Radoi a spus la conferinta de presa de dupa meci ca ia in calcul serios posibilitatea de a se desparti de FRF. Pana la urma insa cele doua parti au cazut de comun acord sa continue impreuna. 

Ce se stie insa mai putin este faptul ca Federatia Romana de Fotbal avea deja pregatite cateva nume extrem de importante din fotbalul romanesc pentru a-l inlocui pe Radoi.

Potrivit ProSport, favoritul numarul 1 al sefilor de la FRF a fost Cosmin Olaroiu. Insa, desi nu a fost contactat oficial de nimeni de la federatie, ci au fost folositi niste 'intermediari' fostul antrenor de la FCSB a refuzat categoric orice discutie pana nu se lamurea definitiv situatia lui Radoi.

Motivul ar fi fost reprezentat, conform sursei citate, de relatia foarte buna pe care Olaroiu o are cu Radoi, pe care l-a antrenat la FCSB, Al Hilal si Al Ain.

Alte variante luate in calcul de FRF la momentul respectiv ar fi fost Razvan Lucescu, Dan Petrescu si Marius Sumudica.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!