EXCLUSIV | Stoichiță a dezvăluit diagnosticul lui Alibec după accidentarea din meciul cu Islanda! Cât va lipsi atacantul

România - Liechtenstein se vede în direct pe PRO TV și www.sport.ro de la 21:45!

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 05 Septembrie 2021, 10:55
Data actualizarii: Duminica 05 Septembrie 2021, 10:57

Naționala se pregătește de al doilea meci al lunii septembrie din preliminariile Campionatului Mondial din 2022. După victoria din deplasare cu Islanda, „tricolori” joacă pe teren propriu cu Liechtenstein. 

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal,a  vorbit despre situația naționalei, punctând încă o dată cât de importantă este obținerea unor puncte în aceste meciuri. Totodată, oficialul FRF a pus accent și pe importanța pe care selecționerul o are, dar și despre obiectivele naționalei.  

„Toți ne dorim acest lucru, să vedem dacă putem să și realizăm. Trebuie să le luăm pas cu pas, trebuie să fim foarte atenți. Vrem să fim într-o zonă în care să avem o superioritate asupra echipelor pe care le întâlnim, așa cum am avut pe vremuri. Sper ca toți băieții să înțeleaga asta, Mirel să-i aducă cu picioarele pe pământ. E bine să știm ce avem de făcut în continuare ca să iasă bine.

E obligatoriu să câștigi. Nu știu cum. Frumos, urât, trebuie să câștigi, să fii eficient”, a declarat Stoichiță la PRO X. 

„Va fi tratată problema în două sau trei săptămâni!”

În ceea ce privește accidentarea lui Denis Alibec, cel care a părăsit cantonamentul după ce a acuzat probleme medicale în meciul cu Islanda, Stoichiță a comentat și situația atacantului.

„Este o ruptură fibrilară care va fi tratată două sau trei săptămâni, cred, nu știu. Nu mai mult. Asta nu putem să știm decât la o analiză medicală.  Nu cred că este de la pregătire, a făcut pregătire la fel ca toți ceilalți, și nu apar aceste lucruri. Bănuiesc că problema este absența unui component chimic, probabil. Nu știu, nu-mi dau seama”, a sp

CITESTE SI

Modifică setările cookies