UPDATE | SURSE: Negocierile pentru transferul lui Ianis se apropie de finalizare! Ce s-a intamplat aseara, cu 24 de ore inaintea meciului cu Germania

Borussia Dortmund intra la negocieri pentru transferul lui Ianis Hagi.

UPDATE JOI, 13:00 | Potrivit surselor www.sport.ro, negocierile pentru Ianis Hagi, intre Gica Hagi si reprezentantii Borussiei Dortmund, au continuat si aseara. Cele doua parti "au schimbat aseara mai multe hartii", noteaza sursele www.sport.ro.

Ianis Hagi va fi urmarit si diseara, la meciul Romania - Germania, dar prestatia sa nu va fi neaparat decisiva pentru transfer. Cei care il urmaresc si-au facut deja o parere despre calitatile lui Hagi Jr. dupa ce l-au vazut in mai multe partide.


Ianis Hagi este foarte aproape de transfer, iar prestatiile bune de la Euro l-au adus si in atentia Borussiei Dortmund.

Conform unor surse ProTV, Borussia este interesata de transferul lui Ianis, iar directorul sportiv Michael Zorc va fi maine seara in tribunele stadionului din Bologna, la semifinala Romania - Germania.

Zilele trecute, belgienii de la Genk au facut o oferta de 6 milioane de euro pentru Ianis, iar Gica Hagi mai poarta discutii si cu un club din Spania.

Borussia Dortmund urmeaza sa faca o oferta concreta zilele urmatoare, cel mai probabil imediat dupa incheierea campionatului european.

Michael Zorc (56 de ani) si-a petrecut intreaga cariera la Borussia Dortmund (1981-1998), club cu care a castigat doua titluri si un trofeul Champions League.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies