Petrolul, UMILITA de Aerostar: 1-4! DEZASTRU pentru echipa cu cel mai mare buget din B! Aerostar avea o SINGURA victorie in 10 etape

Petrolul, UMILITA de Aerostar: 1-4! DEZASTRU pentru echipa cu cel mai mare buget din B! Aerostar avea o SINGURA victorie in 10 etape

Petrolul s-a facut iar de ras in B!

A pierdut clar in fata penultimei clasate, Aerostar Bacau, 1-4. Patrick Popescu a marcat primul, in minutul 31, cu o executie superba din lovitura libera. In minutul 40 s-a facut 0-2. Vraciu a transformat un penalty dictat de arbitru dupa ce Rauta a atins mingea cu mana in careu. Rauta a fost si elimat pentru interventia sa.  Pana la pauza, Petrolul a obtinut si ea un penalty, tot pentru hent, ratat de Saim!

In partea a doua, desi Petrolul a stat in jumatatea adversa in majoritatea timpului de joc, tot Aerostar a marcat prima. In minutul 60, Horia Ilie a facut 0-3 cu un sut pe jos de la marginea careului. Vajushi a punctat pentru Petrolul in minutul 85, insa Zaharia, din pasa fostului stelist Mihalcea, a inchis tabela: 1-4!

Rezultatul o lasa pe Petrolul in zona playoff a clasamentului, unde lupta e totala! Sunt in acest moment 4 echipe cu 17 puncte, intre care si Petrolul, aflata pe 6. Alte 3 cluburi au cate 16 puncte. Lider in B e FC Universitatea Craiova, cu 23 de puncte. Echipa lui Mititelu n-a pierdut niciun meci de la startul sezonului.

VIDEO PROTVPLUS.RO

În linia întâi în lupta cu pandemia, la doar 25 de ani. Povestea voluntarilor de la SMURD Cluj
BRAT

Modifică setările cookies