Decizia luata in dosarul transferurilor de la "U" Cluj la Petrolul! Ce se intampla cu averea lui Florian Walter

Decizia luata in dosarul transferurilor de la "U" Cluj la Petrolul! Ce se intampla cu averea lui Florian Walter

Tribunalul Cluj a luat o decizie in dosarul transferurilor de la "U" Cluj la Petrolul Ploiesti. 

Potrivit sentintei pronuntate in sedinta publica din 16 noiembrie, fata de Florian Walter s-a dispus incetarea procesului, fiind ridicat si sechestrul care era pus pe bunurile sale. De la momentul trimiterii in judecata de DIICOT si pana la solutia luata de Tribunalul Cluj, omul de afaceri a decedat. 

In ceea ce ii priveste pe ceilalti 3 inculpati, Marius Nicolae, Daniel Capra si Ioan Marginean au fost achitati. 

Cei 4 oameni de fotbal au fost trimisi in judecata in noiembrie 2016. Florian Walter era acuzat de constituirea unui grup infractional organizat si delapidare, cu consecinte deosebit de grave, iar ceilalti 3 pentru savarsirea infractiunii de constituire a unui grup infractional organizat, in modalitatea constituirii unui grup infractional organizat, urmat de savarsirea unei infractiuni. 

Jucatorii care ar fi fost transferati gratis de la "U" Cluj la Petrolul Ploiesti sunt Szukala, Sebastian Achim, Grecu, Lucian Marinescu, Adrian Cristea, Marian Cristescu, Ionut Neag, Sebastian Cojocnean, Vlad Morar, Mircea Bornescu, George Galamaz, Anthony Nwakaeme, Gaston Mendy si Ovidiu Hoban. 

Potrivit Politiei Romane, in urma acestor transferuri, Universitatea Cluj ar fi fost prejudiciata cu aproape 11 milioane de euro. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ludovic Orban: Orice cetățean, chiar dacă e într-o localitate în carantină, are libertatea să voteze, fără să dea declarații
BRAT

Modifică setările cookies