"Nu are realizarile mele nici pana la mizeria de la unghia mica!" Reactia FURIOASA a lui Daniel Pancu dupa declaratiile lui Florin Manea

"Nu are realizarile mele nici pana la mizeria de la unghia mica!" Reactia FURIOASA a lui Daniel Pancu dupa declaratiile lui Florin Manea

Daniel Pancu a reactionat acid la ultimele declaratii facute de directorul sportiv al Rapidului. 

Florin Manea l-a acuzat pe Daniel Pancu de faptul ca a refuzat un jucator camerunez la Rapid, jucator care ulterior a ajuns in Ligue 1. 

Fostul antrenor al giulestenilor a vorbit la Digi Sport despre declaratiile directorului sportiv, reactionand acid. 

"Onana a fost la noi in probe, insa l-am vazut o singura repriza, la un meci amical, a doua zi intram in vacanta.

Nu mai puneti numele meu langa personajul asta, nu accept asta. A profitat de dezorganizarea de la club. Ce am realizat eu in fotbal, el nu a realizat nici pana la unghia mea mica, nici pana la mizeria de la unghia mica, dar nu am.

La club vorbeste patronul, din cand in cand presedintele si suporterii, eu l-am rugat frumos sa nu mai vorbeasca, insa mi-a zis ca e angajat al clubului si nu are cum sa faca asta. 

Referitor la ce declara personajul, la urmatorul club nu va mai fi 75% vina mea, deoarece nu voi mai merge nicaieri unde sa se gaseasca un astfel de personaj", a declarat Daniel Pancu la Digi Sport. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Craiova. Trei cadre medicale au suferit fracturi după ce au sărit de la etaj
BRAT

Modifică setările cookies