Daniel Stanciu liga 2 Romania Universitatea Cluj Liga 2

Se bucura ca nu mai joaca! Directorul lui "U" Cluj, despre decizia de a organiza play-off in Liga 2: "Cea mai buna decizie pe care o puteam lua! Am economisit" 

Dupa ce fotbalul a fost oprit din cauza noului coronavirus, cluburile din Liga 2 a fost de acord ca primele 6 echipe din liga secunda de fotbal sa joace un play-off pentru promovare.
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Mai 2020, 13:04
Data actualizarii: Sambata 30 Mai 2020, 13:13

Pentru restul echipelor sezonul va fi incheiat si nu vor exista cluburi retrogradate in Liga 3.

Daniel Stanciu, directorul executiv al Universitatii Cluj, s-a aratat multumit de aceasta decizie, spunand ca restul echipelor din Liga 2 au economisit foarte multi bani prin neimplicarea lor in procesul de promovare sau retrogradere.

"Cred ca a fost cea mai buna decizie pe care o puteam lua noi, cluburile neimplicate in procesul de promovare sau retrogradare, am "economisit" foarte mult. Stateam prost din punct de vedere financiar si masurile impuse de Guvern cluburilor ne-ar fi implicat foarte mult si produs o gaura foarte mare din punct de vedere financiar, neprevazuta", a declarat Daniel Stanciu pentru PRO X.

Inainte ca fotbalul sa fie oprit, Universitatea Cluj se afla pe locul 14 in clasament cu 27 de puncte obtinute in 23 de etape.

Modifică setările cookies