Un Cristea vine la FCSB, altul in stand-by! Anuntul lui Becali: "Nu ma mai hazardez in oferte"

Un Cristea vine la FCSB, altul in stand-by! Anuntul lui Becali: "Nu ma mai hazardez in oferte"

Gigi Becali a anuntat situatia transferurilor lui Iulian si Andrei Cristea.

Iulian Cristea de la Gaz Metan Medias vine oricum la FCSB, insa din vara, cand devine liber. Becali a inaintat o oferta de 100.000 de euro pentru un transfer din iarna, oferta refuzata de Medias. Gaz Metan e insa in insolventa, iar Becali vrea sa inainteze oferta catre administratorul judiciar al clubului.


"Mai mult de 100.000 de euro nu dau pentru Iulian Cristea. Ei sa-l tina, dar noi facem oferta la administratorul judiciar, care nu poate sa refuze 100.000 de euro, vin bani in club. El a semnat deja din vara, dar daca dam 100.000 facem alt contract, direct cu clubul", a spus Becali la Digi.

Cat despre Andrei Cristea, situatia complicata de la Iasi blocheaza mutarea pentru moment. Horia Sabo este in plin razboi cu autoritatile locale, care vor mai multi bani pentru atacant.

"Si cu Andrei Cristea cred ca o sa facem. A fost o negociere de 50.000, apoi mi-au zis ca 160.000. Noi am negociat 50.0000. Dar nu cu ei, cu patronul, cu Horia Sabo. Si au zis ca nu hotaraste Sabo. Le-a zis sa se hotarasca cine hotaraste. Becali nu mai e ala hazardat, nu au intrat fotbalistii in sac. Noi avem echipa buna oricum", a mai spus Becali. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Preşedintele Iohannis: „Școala începe pe 14 septembrie. Majoritatea elevilor vor merge fizic la școală”
BRAT