BREAKING NEWS | A MURIT FLORIAN WALTER! Fostul conducator de la Dinamo, Petrolul si U Cluj suferise un AVC in urma cu 5 zile

BREAKING NEWS | A MURIT FLORIAN WALTER! Fostul conducator de la Dinamo, Petrolul si U Cluj suferise un AVC in urma cu 5 zile

A murit Florian Walter.

UPDATE DUMINICA, 19 MAI, ORA 22:50: ProSport anunta ca Florian Walter a incetat din viata!


UPDATE: Florian Walter a fost transferat la Spitalul Floreasca pentru o interventie chirugicala care ii poate salva viata. Walter a suferit miercuri seara un accident vascular cerebral extins, sansele de supravietuire fiind scazute.


Fostul patron de la Dinamo, Universitatea Cluj si Petrolul Ploiesti, Florian Walter, a suferit un atac cerebral si a fost dus de urgenta la Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti, anunta Prosport. Sansele de supravietuire ale omului de afaceri de 56 de ani sunt foarte mici.

In acest moment, Walter este la terapie intensiva, insa nu poate fi stabilizat si nici nu poate fi operat din cauza gradului ridicat de risc. Walter a suferit cea mai severa forma de atac cerebral.

Prima reactie dupa ce Florian Walter a suferit un atac cerebral

Presedintele celor de la Gaz Metan, Ioan Marginean, a reactionat pentru Fanatik dupa vestea ca Florian Walter a suferit un atac cerebral.

"Doamne, Dumnezeule…Sunt socat! Nu am mai vorbit cu dumnealui de ceva vreme, iar vestea asta este…Cum, domnule, asa, deodata?! Incredibil cum este viata…Sper ca Dumnezeu sa il ajute sa treaca peste aceste momente foarte grele" a spus Ioan Marginean, fostul presedinte de la U Cluj.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Carantina la sosirea în țară a fost eliminată pentru persoanele vaccinate cu a doua doză de cel puțin 10 zile
BRAT

Modifică setările cookies