Florian Walter a suferit un atac cerebral! Fostul patron de la Dinamo, Petrolul si U Cluj e in stare critica

Florian Walter a suferit un atac cerebral! Fostul patron de la Dinamo, Petrolul si U Cluj e in stare critica

Prosport scrie ca Florian Walter este in stare critica la spital si are sanse mici sa supravietuiasca.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Update: Florian Walter a fost transferat la Spitalul Floreasca pentru o interventie chirugicala care ii poate salva viata. Walter a suferit miercuri seara un accident vascular cerebral extins, sansele de supravietuire fiind scazute.


Fostul patron de la Dinamo, Universitatea Cluj si Petrolul Ploiesti, Florian Walter, a suferit un atac cerebral si a fost dus de urgenta la Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti, anunta Prosport. Sansele de supravietuire ale omului de afaceri de 56 de ani sunt foarte mici.

In acest moment, Walter este la terapie intensiva, insa nu poate fi stabilizat si nici nu poate fi operat din cauza gradului ridicat de risc. Walter a suferit cea mai severa forma de atac cerebral.

Prima reactie dupa ce Florian Walter a suferit un atac cerebral

Presedintele celor de la Gaz Metan, Ioan Marginean, a reactionat pentru Fanatik dupa vestea ca Florian Walter a suferit un atac cerebral.

"Doamne, Dumnezeule…Sunt socat! Nu am mai vorbit cu dumnealui de ceva vreme, iar vestea asta este…Cum, domnule, asa, deodata?! Incredibil cum este viata…Sper ca Dumnezeu sa il ajute sa treaca peste aceste momente foarte grele" a spus Ioan Marginean, fostul presedinte de la U Cluj.VIDEO PROTVPLUS.RO

Comuna care a cheltuit cei mai mulți bani UE și atrage românii stabiliți în străinătate
BRAT