Spiritul ultras a ajuns si la Botosani :) Galeria s-a impartit in doua si "ultrasii" s-au certat intre ei: "7 oameni, 3 jumate intr-o parte, 3 jumate in cealalta!"

Moda peluzelor Nord si Sud a ajuns si la Botosani. Suporterii celor doua grupari s-au certat intre ei.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Ianuarie 2019, 13:48
Data actualizarii: Miercuri 23 Ianuarie 2019, 13:51

Nu doar Steaua si Dinamo au galerii impartite in Nord si Sud, ci si FC Botosani. Spiritul ultras i-a atins si pe moldoveni, asa ca in tribunele stadionului s-a iscat un mic razboi.

Cele doua grupari nu isi mai vorbesc, iar una dintre ele a fost interzisa pe stadion pentru cateva luni, din cauza actelor huliganice.

"Galeria este suspendata, e interzisa o parte a galeriei, pe 6 luni, pe 8 luni, nu mai stiu exact. Au fost acte din astea de huliganism, au intrat cu bautura, cu nu stiu ce... Daca le dai de baut sunt probleme peste tot."

"Eu insist mult, din cauza galeriei pe care nu pot sa o creez, tocmai din cauza acestor altercatii dintre intre galeriile negre si albe, nord si sud... 7 oameni s-au fractionat, 3 jumate intr-o parte, 3 jumate intr-o parte."

"Au fost tot felul de discutii, n-am avut nici timpul, nici energia de a-i impaca. E mare pacat sa fie 5 intr-o parte, 100 intr-o parte."

"Foarte multi baieti din astia nu vin pentru spectacolul sportiv, ci mai mult pentru a brava. Sunt niste chestiuni intre ei, 5, 10, 20, s-au certat si acum sunt doua factiuni, iar una dintre ele a fost suspendata."

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!