Liga 1

Scandal la Dinamo! Fanii amenință că nu se mai prezintă la meciuri: "Trebuie să vă deziceți de el"

Suporteri s-au supărat foarte tare.

Alecu Mihai
Data publicarii: Duminica 29 August 2021, 09:58
Data actualizarii: Duminica 29 August 2021, 10:00

Lucrurile nu merg foarte bine pentru Dinamo în Liga 1, iar suporterii au și alte probleme, pe lângă forma sportivă a echipei de fotbal. Fanii au războiul lor cu Dănuț Lupu, care a criticat vehement programul DDB și care la partida de handbal dintre HC Dobrogea Sud și Dinamo, contând pentru Supercupa României la handbal, le-a arătat semne obscene susținătorilor formației bucureștene.

Aceștia vor ca Dănuț Lupu să nu mai fie asociat și plătit de CS Dinamo, iar pentru a pune presiune pe șefii clubului sportiv, anuță printr-un comunicat că nu vor mai veni la meciurile niciunei entități, inclusiv cea de handbal.

"Comportament inacceptabil"

 

"Având în vedere ultimele evenimente, Peluza Cătălin Hîldan nu va mai susține vreo echipă din cadrul Clubului Sportiv Dinamo. Din păcate, acest anunț include și echipa de handbal.

Această decizie va fi menținută până când CS Dinamo se va dezice în mod oficial de individul Dănuț Lupu, ca urmare a comportamentului inacceptabil al acestuia față de clubul FC Dinamo și suporterii dinamoviști", a postat pe Facebook "Peluza Cătălin Hîldan".

Articole pe subiect
CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies