Liga 1

Reactia lui Gigi Becali dupa ce FCSB a fost INTERZISA pe 'Arcul de Triumf'! "Pe bani publici nu o sa faca fiecare ce vrea!"

Senatul Romaniei a hotarat ca Stadionul National 'Arcul de Triumf' va trece de la Ministerului Tineretului si Sportului in administratia Federatiei Romane de Rugby.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Mai 2020, 19:52
Data actualizarii: Miercuri 20 Mai 2020, 20:31

 

In urma acestei decizii, FCSB nu si-ar purtea juca meciurile pe acest stadion. Ca sa isi poata disputa meciurile de 'acasa' pe Arcul de Triumf, FCSB va trebui sa faca o cerere catre Federatia Romana de Rugby.

Conform Agerpres, senatorii au votat telefonic, exprimand 85 de voturi "pentru" , 30 "impotriva" si 17 abtineri. Asadar, stadionul va fi administrat de Federatia de Rugby, iar Becali a rabufnit la aflarea vestii.

Dupa ce a fost interzis si pe Ghencea, Becali spune ca nu mai intelege nimic. "Nu stiu ce s-a votat in Senat, dar pe bani publici nu o sa faca fiecare ce vrea el. Vad ca Talpan ne interzice in ghencea, Petrache ala spune ca se joaca doar rugby pe Tineretului, dar fotbal de ce nu se joaca? Il fac doar pentru antrenamente? Nu mai inteleg nimic. Eu nu cred ca lui Burleanu ii va conveni acest lucru.", a spus Gigi Becali pentru ProSport.

Arcul de Triumf este unul dintre cele trei stadioane noi care se construiesc in Bucuresti, pe langa cel din Ghencea si cel din Giulesti.

Daca va fi interzisa pe cele doua stadioane, FCSB-ului ii ramane doar varianta de a juca pe Arena Nationala, o arena de 50 de mii de locuri, dar pentru care trebuie platita o chirie de 13 mii de euro de catre cluburile care vor sa isi dispute meciurile aici.

Modifică setările cookies