PRIMA REACTIE a lui Nistor dupa oferta FCSB! Mesajul transmis fanilor dinamovisti, dupa ce au anuntat ca strang bani pentru el

Autor: Sport.ro
Miercuri 22 August 2018, 11:53

	PRIMA REACTIE a lui Nistor dupa oferta FCSB! Mesajul transmis fanilor dinamovisti, dupa ce au anuntat ca strang bani pentru el

Dan Nistor (30 de ani) e dorit de Gigi Becali la FCSB. Dinamovistii nici nu vor sa auda, insa, de o astfel de mutare.

Gigi Becali face "Capitaniada" la FCSB. El vrea sa ia inca un capitan si a pus ochii pe dinamovistul Nistor. Conducerea clubului din Stefan cel Mare nu vrea, insa, sa-l dea, iar fanii au activat si ei un plan de urgenta, prin care anunta ca vor strange bani pentru a-i mari salariul lui Nistor.

Dan Nistor a vorbit si el pentru prima data pe seama acestui subiect. El spune ca nu vrea banii suporterilor, chiar daca initiativa lor este una remarcabila.

"Le multumesc fanilor pentru initiativa! Este un lucru remarcabil, dar in niciun caz nu vreau banii acestora! Este vorba de aprecierea clubului, aprecierea fanilor o am!

Nici nu s-a pus problema sa nu ma antrenez, pentru ca imi respect munca si clubul pentru care joc. Am vrut sa clarific si aceasta situatie", a spus Nistor, citat de Telekom Sport.

Gigi Becali a anuntat ca intentioneaza sa propuna pana la 750.000 euro pentru transferul lui Nistor.

Brexit îi forțează pe românii din UK să-și caute de muncă în Germania. ”E greu și aici, greu de tot”
BRAT

Modifică setările cookies