VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a decis: cine e fotbalistul de la FCSB netransferabil. "Nu e de vânzare!"

Noua feblețe a patronului roș-albaștrilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Ianuarie 2022, 12:24
Data actualizarii: Marti 11 Ianuarie 2022, 12:55

FCSB are un lot solid, cu dubluri pe post, iar Denis Haruț n-a prins mereu primul 11 în acest sezon. Fotbalist polivalent, care poate evolua și în flancuri dar și în centrul compartimentului defensiv, Haruț a jucat în naționala de tineret, iar FCSB a dus lupte aprige cu gruparea lui Valeriu Iftime, anul trecut, pentru a-l transfera.

Patron al formației FCSB, Gigi Becali a declarat marți dimineața, la Pro X, că fotbalistul pe care l-a transferat de la FC Botoșani nu e de vânzare, în contextul în care amicul său, Valeriu Iftime, își exprimase recent dorința de a-l lua înapoi pe jucătorul apropiat de Marius Croitoru.

Gigi Becali: "Cum să-l ia pe Haruț înapoi!?"

"Cum să-l ia pe Haruț înapoi? Nu e de vânzare, nu e un jucător pe care să-l dăm. Am zis eu vreodată că nu sunt mulțumit de Haruț? Fundaș dreapta e foarte bun Crețu, are și experiență. E posibil ca pe Haruț să-l vedeți fundaș central, nu știu, doar vă spun că nu e de vânzare", a precizat Gigi Becali, la Pro X.

În vârstă de 22 de ani, Denis Haruț s-a format la Poli Timișoara, unde a fost coechipier cu Marius Croitoru. Actualul antrenor de la FC Botoșani i-a relansat cariera jucătorului la gruparea din Moldova, de unde a fost cumpărat de trupa roș-albastră, în februarie 2021, pentru 660.000 de euro.

  • 1 milion de euro e cota lui Haruț
  • 1,83 m e înălțimea lui Denis Haruț
  • 4 selecții în naționala de tineret a strâns fundașul de la FCSB
Modifică setările cookies