petrolul liga 2 pandurii Superliga Mai ceva decat MM Stoica! Faza incredibila petrecuta in timpul meciului Pandurii - Petrolul! A scos doua telefoane si a inceput sa tasteze pe ele in acelasi timp

Mai ceva decat MM Stoica! Faza incredibila petrecuta in timpul meciului Pandurii - Petrolul! A scos doua telefoane si a inceput sa tasteze pe amandoua in acelasi timp

Faza zilei vine din Liga 2. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 Februarie 2021, 16:40
Data actualizarii: Duminica 28 Februarie 2021, 16:58

O tanara a fost surprinsa in timpul meciului Pandurii - Petrolul in timp ce tasta pe doua telefoane. 

Echipa din Targu - Jiu a avut un numar restrans de invitati pe stadion, in limita protocolului impus de FRF. La meci, a participat si o tanara care a fost mai mult preocupata de cele doua telefoane. Din imagini reiese ca la un moment dat, fata este uimita de ce vede pe unul dintre telefoane.

Cel mai probabil, tanara este iubita a unui jucator care a participat la meciul de duminica si nu ar fi exclus ca unul dintre telefoane sa fie al fotbalistului, scrie TelekomSport. 

Petrolul s-a distrat cu Pandurii si a castigat cu 4-0. Echipa din Ploiesti a urcat pe locul 3, cu 27 de puncte dupa 16 etape jucate. Pandurii ocupa locul 20 in clasament, cu doar 7 puncte, dupa 15 meciuri jucate. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!