Intrebarea care l-a lasat masca pe Balasa: "Nu tu ai jucat la Sevilla?" :) Singurul jucator de la FCSB, "BLOCAT" de fani: "Sa nu pleci de la noi! Nu pleci, da?"

fcsb fc luzern Gnohere Mihai Balasa rezultat fcsb fc luzern scor fcsb fc luzern Superliga Intrebarea care l-a lasat masca pe Balasa: "Nu tu ai jucat la Sevilla?" :) Singurul jucator de la FCSB, "BLOCAT" de fani: "Sa nu pleci de la noi! Nu pleci, da?"
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Ianuarie 2019, 19:31
Data actualizarii: Joi 17 Ianuarie 2019, 19:36

FCSB - FC Luzern | TOATE FAZELE IMPORTANTE SUNT AICI

FCSB a remizat la primul amical al iernii cu FC Luzern, scor 0-0. A fost primul meci al lui Mihai Teja in calitate de antrenor principal al echipei.

Chiar daca jocul FCSB nu a impresionat in primul meci de pregatire, romanii din Spania nu i-au lasat pe fotbalisti sa scape. Suporterii i-au asteptat pe jucatorii lui Teja, la iesirea din stadion, pentru o sesiune foto.

Fanii "l-au blocat" pe Gnohere la FCSB. "Sa nu pleci la arabi! Sa nu pleci, da? Nu pleca", i-a spus un fan lui Gnohere. Gigi Becali intentioneaza sa-l vanda pe atacantul francez in aceasta iarna daca va primi o oferta care sa corespunda cu pretentiile sale financiare.

Suporterii l-au confundat pe Balasa: "Nu tu ai jucat la Sevilla?". Putin incurcat de intrebare, Balasa a zambit si l-a lamurit pe fanul FCSB: "Nu eu, Rusescu!"

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!