VIDEO | Misiune indeplinita! Fanii dinamovisti au reusit sa inlature zapada de pe gazon inaintea meciului cu Gaz Metan

Situatia de la Dinamo este in continuare extrem de dificila, iar fanii cauta metode prin care sa salveze clubul. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Ianuarie 2021, 16:18
Data actualizarii: Joi 28 Ianuarie 2021, 00:49

UPDATE 16:00 Fanii din Peluza Catalin Hildan au transmis ca au terminat de deszapezit gazonul de pe stadionul din Stefan cel Mare, astfel incat meciul cu Gaz Metan sa va putea juca in conditii normale.

De asemenea, ultrasii au lansat un indemn catre ceilalti fani dinamovisti, aceea de a cumpara toate biletele virtuale puse in vanzare pentru acest meci, asa cum s-a intamplat la meciul cu Chindia Targoviste.

  • Halucinant! Fanii lui Dinamo, chemati in Stefan cel Mare sa curete terenul inainte de meciul cu Gaz Metan! Imagini incredibile


Zapada da batai de cap in Liga 1, dupa cum s-a vazut si la meciurile de ieri dintre Craiova - Voluntari si FC Arges - FCSB. Astfel, pentru Dinamo, club care traieste doar datorita suporterilor, situatia este mult mai delicata. 

Dupa ce in meciul cu Chindia, terenul inghetat le-a facut probleme, din cauza ca nu a fost pornita incalzirea pe motivul datoriilor fata de Clubul Sportiv Dinamo, suporterii s-au vazut nevoiti sa intervina din nou inainte de meciul cu Gaz Metan.

In capitala a nins, iar zapada a acoperit in intregime terenul din Stefan cel Mare, chiar in ziua meciului. Situatia delicata nu permite clubului sa aiba un om care sa se ocupe de asta, motiv pentru care suporterii din DDB au facut apel la fani pentru a merge sa curete stadionul. 

"URGENT! Cine poate sa vina sa eliberam terenul de zapada? Terenul trebuie sa fie bun pana la ora meciului. O ora, doua ore, nu conteaza. Fiecare sta cat poate", se arata in anuntul de pe pagina de Facebook "Peluza Catalin Hildan - Dinamo". 

Ulterior, suporterii s-au strans la stadion si au inceput sa curete zapada de pe teren. 

"IMPREUNA VOM REUSI, NU E CLAR!? 

Nu au existat niciodata, in istoria fotbalului, suporteri mai implicati in viata echipei lor decat cei dinamovisti! 

CAINII SUNT ACTIONARI

CAINII SUNT FINANTATORI

CAINII SUNT SALAHORI 

CAINII SUNT ULTRASI 

CAINII SUNT SMURD

CAINII SUNT BODYGUARZI 

CAINII SUNT SALVATORI

In acest moment, se lucreaza pe doua fronturi! La stadion au aparut primii suporteri in urma apelului DDB si au inceput imediat treaba. Terenul TREBUIE si VA FI DESZAPEZIT! Toti cainii care pot da o mana de ajutor sunt asteptati de fratii lor acolo, timpul preseaza! 

Cei care nu pot ajunge la stadion se ocupa constiincios de SOLD OUT. Cainii perie sectoarele si le inchid rand pe rand", se arata in al doilea comunicat postat de fani. 

Modifică setările cookies