George Copos intra in lupta impotriva Covid-19! Va face o donatie dupa ce a vorbit cu Gigi Becali: "E zgarcit, dar e om bun."

Gigi Becali coronavirus George Copos Superliga George Copos intra in lupta impotriva Covid-19! Va face o donatie dupa ce a vorbit cu Gigi Becali: "E zgarcit, dar e om bun."
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Martie 2020, 16:31
Data actualizarii: Vineri 20 Martie 2020, 16:51

George Copos a avut o discutie cu Gigi Becali si l-a anuntat ca vrea sa se implice si el in lupta impotriva coronavirusului.

Gestul lui Gigi Becali de a se implica financiar in lupta cu Covid-19 l-a convins si pe George Copos, fostul patron al Rapidului, sa i se alature.

"Nu provoc pe nimeni, nu ma bag, nu vreau sa ii tulbur. Eu pot sa spun si dupa sa ma injure. Nu trebuie sa le spui, milostenia nu o ceri, se da din inima. Asa, sa spui sa o faca cu forta...

M-a sunat Copos ca ar vrea sa cumpere si el. I-am zis 'Bine, ma, suna-ma maine, daca vrei sa cumperi, iti dau eu, am eu'. Mi-a zis ce vrea si i-am zis sa ma sune intre 10 si 11, vad ca nu a sunat. 

El e om bun, e zgarcit George, dar este om bun. Atat de bun este incat a invins zgarcenia. Greu sa invingi zgarcenia, are o zgarcenie bolnavicioasa, bravo lui!", a spus Gigi Becali la PRO X.

Patronul ros-albastrilor va ajuta spitalele cu masti si halate pe care la plateste din propriul buzunar.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!