George Copos intra in lupta impotriva Covid-19! Va face o donatie dupa ce a vorbit cu Gigi Becali: "E zgarcit, dar e om bun."

George Copos intra in lupta impotriva Covid-19! Va face o donatie dupa ce a vorbit cu Gigi Becali: "E zgarcit, dar e om bun."

George Copos a avut o discutie cu Gigi Becali si l-a anuntat ca vrea sa se implice si el in lupta impotriva coronavirusului.

Gestul lui Gigi Becali de a se implica financiar in lupta cu Covid-19 l-a convins si pe George Copos, fostul patron al Rapidului, sa i se alature.

"Nu provoc pe nimeni, nu ma bag, nu vreau sa ii tulbur. Eu pot sa spun si dupa sa ma injure. Nu trebuie sa le spui, milostenia nu o ceri, se da din inima. Asa, sa spui sa o faca cu forta...

M-a sunat Copos ca ar vrea sa cumpere si el. I-am zis 'Bine, ma, suna-ma maine, daca vrei sa cumperi, iti dau eu, am eu'. Mi-a zis ce vrea si i-am zis sa ma sune intre 10 si 11, vad ca nu a sunat. 

El e om bun, e zgarcit George, dar este om bun. Atat de bun este incat a invins zgarcenia. Greu sa invingi zgarcenia, are o zgarcenie bolnavicioasa, bravo lui!", a spus Gigi Becali la PRO X.

Patronul ros-albastrilor va ajuta spitalele cu masti si halate pe care la plateste din propriul buzunar.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Jocurile Olimpice, scrimă. Prima medalie pentru România. Ana Maria Popescu s-a calificat în finală
BRAT
Modifică setările cookies