Fosta sefa a Agentiei Antidoping, acuzata de WADA ca ar fi ordonat musamalizarea unor teste, inclusiv in cazul lui Patrik Ekeng

Fosta sefa a Agentiei Antidoping, acuzata de WADA ca ar fi ordonat musamalizarea unor teste, inclusiv in cazul lui Patrik Ekeng

Fosta presedinta a Agentiei Nationale Anti-Doping (ANAD), Graziela Vajiala, apare intr-un raport al Agentiei Mondiale Antidoping (AMA/WADA) ca fiind persoana care a ordonat subalternilor sa musamalizeze testele pozitive a cel putin trei sportivi, halterofilul Gabriel Sincraian si luptatoarele Elena Scarlatescu si Suzana Seicariu, scrie Agerpres.

Numele sau apare in raportul WADA legat si de anumite teste facute in cazul mortii fotbalistului dinamovist Patrick Ekeng, in sensul ca Vijiiala ar fi instruit angajatii laboratorului sa foloseasca o metoda de testare nevalidata, scrie publicatia de specialitate sportsintegrityinitiative.com, care a intrat in posesia raportului WADA, declarat confidential.

Raportul dat publicitatii de sportsintegrityinitiative.com a constatat ca Vajiala a instruit personalul laboratorului de la Bucuresti sa utilizeze o metoda de testare nevalidata pentru a analiza un esantion al fotbalistului camerunez Patrick Ekeng, decedat pe stadionul Dinamo, in timpul unui meci din Liga I.

Raportul nu mentioneaza insa daca moartea fotbalistului a fost motivul pentru care Cristina Stan a fost instruita sa analizeze proba de sange folosind metoda SAr-PAGE, nevalidata de laborator pana la 28 septembrie 2017.

Stan a refuzat sa efectueze proba, insa Graziela Vajiala ar fi facut presiuni asupra sa in acest sens, mai mentioneaza sursa citata.VIDEO PROTVPLUS.RO

Gianina din "Las Fierbinți", pregătită să devină mamă

Anca Dumitra: "Acum 5 ani, îmi doream 5 copii. Tot timpul am spus că vreau să am mulți copii. "


03:43
Dana Rogoz, însărcinată...cu o vacanță exotică

Însărcinată în 6 luni, Dana Rogoz nu se dă în lături de la vacanțele exotice. Frumoasa actriță va avea o fetiță.

Dana Rogoz: "Încă nu știm ce nume va purta."


12:07
Andi Moisescu: „Zecele perfect este ceva foarte rar. Din fericire, noi românii ne-am mai întâlnit cu el de-a lungul istoriei.” Românii au talent, din 7 februarie, la PRO TV!

01:59
Oana Radu, într-o relație amoroasă cu instructorul

Oana Radu: "Poate că fostul iubit nu merita să fiu cu el. Nu mi-a fost atât de fidel.


13:28
Matteo, cu viața schimbată de când a devenit tată

Matteo: "În viața mea n-am fost atât de emoționat. Nici nu mi-am dat seama că am plâns."


08:08
Marțea neagră cu Iulia Albu

Iulia Albu a analizat ținutele vedetelor de pe conturile acestora de Instagram. 


15:39
Ce trebuie sa faci pentru a o convinge pe Monica Cadogan, de la Imperiul Leilor, sa investeasca in afacerea ta?

03:33
Dragoș Petrescu – printre cei mai greu de convins. Concurenții trebuie să știe ce vor atunci când vor ajunge în fața lui și să îl convingă că o investiție poate fi returnată

04:47
Cătălin Zmărăndescu, de 4 ori tătic

C. Zmărăndescu: "I-am spus Matildei că urmează să aibă o surioară sau un frățior. Ne-am anulat vacanța din septembrie, atunci se naște copilul."


14:05
Ioana Ginghină, momentul adevărului

Ioana Ginghină: "Eu bănuiam că fostul soț este într-o relație.."


15:59
Guvernul și-a angajat răspunderea pentru alegerea primarilor: ”Puteți să băgați și 10 moțiuni”
BRAT