Doua transferuri pentru un singur jucator! Planul prin care Becali isi asigura mutarea de 100 de milioane: lovitura pregatita de FCSB

Doua transferuri pentru un singur jucator! Planul prin care Becali isi asigura mutarea de 100 de milioane: lovitura pregatita de FCSB

Gigi Becali a anuntat in repetate randuri ca visul sau cel mai mare este sa vanda un jucator din campionatul Romaniei pe zeci de milioane, poate chiar pentru 100 de milioane de euro.

Imediat dupa meciul cu Hermannstadt, Becali a fost atat de impresionat de evolutia lui Morutan, care a dat doua pase decisive, incat a decretat ca acesta va purta de acum tricoul cu numarul 10 si va avea o clauza de 150 de milioane de euro. Morutan a devenit astfel fotbalistul de viitor in care patronul FCSB are cea mai mare incredere ca il va ajuta sa-si indeplineasca dorinta.

Pentru a-l expune pe tanarul Morutan cluburilor din Vest ar fi obligatoriu ca pustiul in varsta de 19 ani sa aiba un rol mai important la FCSB si sa aiba banderola de capitan pe brat, nu sa intre din postura de rezerva. Planul este "incurcat" momentan de Florin Tanase, jucator care are numarul 10 si este capitanul FCSB.

"Voi o sa vedeti ca il vand eu pe Morutan, iar cine vrea va trebui sa plateasca 100 de milioane, 150 de milioane de euro, ca altfel nu il ia. El a zis, ’nea Gigi, semnez cand vrei, ce vrei, faci matale ce crezi’. Eu i-am raspuns ’tu nu o sa pleci pe 2 milioane de euro, eu vreau ca tu sa ai 7 milioane de euro salariu!’. El va fi de acum ’10’ si nimeni nu-l va scoate din ’10’", a declarat Gigi Becali la DigiSport dupa meciul cu Hermannstadt.

Doua transferuri pentru un singur jucator

Si pentru ca Morutan sa ajunga in postura jucator cheie la FCSB este nevoie de doua transferuri.

Iar Becali pare ca a inceput "sa lucreze" la planul sau. A anuntat, din senin, dupa meciul de Cupa cu Unirea Alba Iulia ca Florin Tanase are oferta din tarile arabe si este foarte probabil sa plece in perioada de transferuri din iarna. De asemenea, FCSB s-a aratat interesata si de Darius Olaru, pustiul de la Gaz Metan, pentru care este dispusa sa plateasca 500.000 de euro pentru a-l aduce din iarna.

Astfel, plecarea lui Tanase l-ar urca in grad pe Morutan, iar locul lasat liber de fotbalistul adus de la Botosani ar urma sa fie luat de Olaru.

VIDEO PROTVPLUS.RO

LIVE UPDATE. Situaţia cazurilor de coronavirus din România, miercuri 1 aprilie
BRAT