Diego Fabbrini si Daniel Popa, acte GRAVE de indisciplina! Atacantul l-a ironizat pe Gheorghe Mihali: “Ai si fost vreun mare stopper...”

Diego Fabbrini si Daniel Popa, acte GRAVE de indisciplina! Atacantul l-a ironizat pe Gheorghe Mihali: “Ai si fost vreun mare stopper...”

Mihalcea a fost inlocuit de Gheorghe Multescu, insa noul antrenor va avea de rezolvat multe probleme. 

Ajuns la retrogradare, Dinamo se chinuie sa se salveze si nu a reusit sa stranga decat 4 puncte in play-out. O posibila explicatie pentru evolutiile dezastruoase ale echipei este reprezentata de lipsa disciplinei de la nivelul lotului alb-rosu. Conform GSP, in cantonamentul cainilor s-au desfasurat doua episoade care au socat staff-ul lui Mihalcea.

Inainte de meciul cu Poli Iasi, incheiat cu scorul de 1-1, Diego Fabbrini a primit o minge in figura si a fost diagnosticat cu comotie. Italianul nu a urmat sfatul staff-ului medical si a anuntat ca vrea sa mearga sa se trateze singur, la o clinica privata unde era asigurat. A parasit cantonamentul, iar inainte de meci a anuntat ca poate juca, insa la pauza s-a plans de dureri de cap si stari de ameteala. Drept urmare, a fost schimbat aproape imediat dupa reluare, in conditiile unei evolutii apatice. 

Pe langa gestul lui Fabbrini, un alt om de atac de la Dinamo a surprins staff-ul printr-o replica adresata lui Gheorghe Mihali, secundul lui Mihalcea. Mihali a evoluat pentru Dinamo timp de 8 ani pe postul de fundas central si este considerat un jucator-simbol pentru istoria post-revolutionara a clubului. Doar ca Mihali nu a reusit sa-l impresioneze deloc pe varful Daniel Popa, care l-a atacat atunci cand secundul lui Mihalcea le-a cerut fundasilor sa nu mai joace cu minge lunga. 

"Lasa-i sa-mi dea minge lunga, nu le mai cere sa construiasca. Ai si fost vreun mare stoper care cosntruia ca sa te pricepi la asa ceva", i-a spus Popa lui Mihali, care a fost infuriat de tupeul atacantului adus de la Chindia Targoviste.

Gica Mihali a castigat doua titluri si doua cupe cu Dinamo, in timp ce Popa nu are nicio reusita notabila in cei patru ani petrecuti in Stefan cel Mare. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Explozii devastatoare în portul Beirut. Cel puțin 50 de morți și 3.000 de răniți în urma deflagrației
BRAT