Dorinel Munteanu Gigi Becali Liga 1 Superliga

"De 15 ani ma judec cu Steaua!" Dorinel Munteanu, in proces cu Gigi Becali! Suma mare de bani pe care fiscul german i-a blocat-o 

Dorinel Munteanu (52 ani) se afla in proces cu Gigi Becali si FCSB din cauza impozitelor neplatite la salariul sau! 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 Noiembrie 2020, 12:09
Data actualizarii: Sambata 28 Noiembrie 2020, 12:09

La 15 ani distanta de la plecarea sa din Ghencea, Dorinel Munteanu are probleme cu fiscul din Germania, care i-a blocat suma de 300 000 de euro, dupa ce ros-albastrii nu i-au platit impozitele pe salariu. 

"Ma judec de ani de zile pentru perioada in care am fost jucator acolo si n-au platit impozite pentru salariul meu! Eu sunt rezident in Germania, am toata documentatia depusa acolo pentru venitul meu. De 15 ani ma judec cu Steaua si-am castigat in toate instantele, dar n-am primit nimic. Steaua nu mi-a platit impozitul la statul roman, nemtii imi cer o dovada ca s-a platit aici. Mi-au oprit fiscul german o suma foarte mare de bani... Peste 300.000 de euro sunt blocati. Eu trebuie sa dovedesc ca s-au platit si n-am cum!", a spus Dorinel Munteanu conform Gazetei. 

Dorinel Munteanu a jucat in Ghencea doua sezoane, in perioada 2003-2005, iar in 2008 s-a intors ca antrenor al ros-albastrilor, insa a rezistat doar 8 meciuri pe banca tehnica. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!