Fotbalistul remarcat de Ilie Dumitrescu după FCSB - Farul și jucătorii care au „îngropat-o” pe vicecampioană

FCSB Farul Constanta Ilie Dumitrescu Superliga Ilie Dumitrescu
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 Ianuarie 2023, 21:58
Data actualizarii: Duminica 29 Ianuarie 2023, 22:03

Farul Constanța a revenit spectaculos în minutele de prelungire ale meciului cu FCSB, scor 2-3, disputat pe Arena Națională, și a urcat pe prima poziție în clasamentul Superligii.

Golurile partidei au fost marcate de Andrei Cordea (47), Andrea Compagno (59 - penalty), respectiv Denis Alibec (56), Billel Omrani (90+5, autogol), Andrei Borza (90+6).

Ilie Dumitrescu este de părere că un mare merit pentru victorie constănțenilor îl are Denis Alibec, atacantul Farului, care a reușit să impună un ritm susținut echipei.

Legenda stelistă a ținut însă să sublinieze că și evoluția ștearsă a celor doi fundași centrali ai FCSB-ului (Dawa și Tamm) le-a ușurat munca oaspeților de pe Arena Națională.

„Un rol extraordinar l-a avut Alibec, pentru că la 1-0 el execută aceas lovitură liberă, senzațional. A putut să treacă peste golul de 2-1 marcat de FCSB și a făcut acea fază care a dus la eliminarea lui Dawa, care a făcut-o pe Farul Constanța să rămână sus, să pună presiune pe adversar și să marcheze.

La acest nivel nu ai voie să faci greșeli de maniera celor făcute de fundașii centrali ai FCSB-ului și au mai fost greșeli și în trecut la nivelul celor doi”, a spus Ilie Dumitrescu la Digisport.

Farul venea după trei meciuri consecutive fără victorie, un egal şi două eşecuri. FCSB a suferit a doua sa înfrângere pe teren propriu în acest campionat. În tur, Farul s-a impus cu 3-1.

În urma acestui rezultat, Farul a acumulat 48 de puncte și a urcat pe primul loc în clasament. FCSB a rămas pe patru, cu 41 de puncte.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!