CRAIOVA 2-2 BOTOSANI | "Nu e deloc simplu sa jucam pe stadionul asta!" Cum schimba Mangia Craiova dupa startul dezastruos in Liga 1

CRAIOVA 2-2 BOTOSANI | "Nu e deloc simplu sa jucam pe stadionul asta!" Cum schimba Mangia Craiova dupa startul dezastruos in Liga 1

Vineri 03 August 2018, 23:30

Mangia vrea sa-si completeze lotul cat mai repede pentru a putea schimba fata echipei.

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Italianul nu da vina pe jucatori pentru greselile individuale care au dus la cele doua goluri. Le cere fotbalistilor doar implicate totala pentru a scoate echipa din situatia dificila prin care trece.

"A fost dificil pentru ca am luat gol repede. Am jucat cu personalitate, dar nu e un moment in care avem foarte mult noroc. Muncim ca sa multumim pe toata lumea, vom continua sa facem asta pentru a ne imbunatati rezultatele. N-a fost greu sa jucam mai bine decat am facut-o cu Sepsi, atunci n-a fost deloc bine! Nu vreau sa spun nimic despre greseli individuale. Castigam impreuna, pierdem impreuna. Nu e simplu sa joci pe stadionul asta, cu atatia tineri, stiti si voi asta foarte bine.

Jucatorii noi au nevoie de timp pentru a fi in cea mai buna forma. Mergem la Leipzig sa facem tot posibilul pentru a scoate maximum, vom face tot ce tine de noi pentru un rezultat bun. Problema e ca trebuie sa lucram cu jucatorii noi, sa-i integram, sa-i punem pe locurile lor in teren. Jucam joi, apoi duminica la o ora care pentru mine e destul de ciudata pentru aceasta perioada a anului, 3 si jumatate dupa-amiaza", a spus Mangia la Digisport.

 VIDEO PROTVPLUS.RO

Kovesi, locul 2 la votul din Consiliul UE. România a votat pentru candidatul francez
BRAT