Conditiile puse de Edi Iordanescu pentru a merge la FCSB: transfer de la Dinamo, retragerea lui MM si reziliere de 1 MILION euro!

Conditiile puse de Edi Iordanescu pentru a merge la FCSB: transfer de la Dinamo, retragerea lui MM si reziliere de 1 MILION euro!

Edi Iordanescu a ramas favoritul lui Gigi Becali, dupa razgandirea in privinta lui Marius Sumudica. 

Gigi Becali il schimba pe Mihai Teja la finalul sezonului, insa momentan nu are o solutie clara. A avansat numele lui Marius Sumudica, insa s-a izbit de protestul galeriei la baza din Berceni.

Edi Iordanescu este urmatorul pe lista, insa acesta este sub contract cu Gaz Metan si are si cateva conditii ferme pentru a putea lucra cu patronul FCSB.

ProSport a aflat "pe surse" cat de dur joaca Iordanescu Jr. la negocierile cu Becali. In primul rand, acesta ar fi cerut retragerea lui MM Stoica din staff-ul echipei, lucru care s-a si intamplat printr-o postare publica a lui MM pe Facebook. "M-am saturat sa fiu injurat", spunea directorul sportiv al ros-albastrilor.

Pe langa asta, Edi i-a mai cerut lui Becali transferul lui Dan Nistor, capitanul lui Dinamo, pe care l-a mai antrenat la Pandurii. Cei doi au o relatie foarte apropiata, iar FCSB are nevoie de un mijlocas valoros dupa accidentarea grava a lui Pintilii din acest sezon. Nistor a mai fost aproape de un transfer la FCSB, insa a fost blocat de dinamovisti. Recent, Nistor a anuntat ca e pregatit sa plece de la Dinamo la finalul acestui sezon.

O alta cerinta a lui Edi Iordanescu este impunerea unei clauze de reziliere unilaterala de 1 milion de euro la FCSB! Este modul antrenorului pentru a se asigura ca Becali nu va incerca sa intervina in alcatuirea echipei.
 

"Becali poate sa spuna ce vrea la TV!"

"Conditiile lui Edi sunt destul de dure, dar e posibil ca Becali sa le accepte. Vrea sa aiba o clauza de 1 milion de euro, clauza de reziliere unilaterala. Nu mai putin, un milion! Plus alte clauze legate de implicare. La TV poate sa spuna ce vrea, pe Edi nu-l afecteaza, el vrea doar controlul total, absolut, asupra aspectului ce tine de meseria lui”, sustin sursele respective pentru ProSport.
 





VIDEO PROTVPLUS.RO

Iohannis anunță noile măsuri de relaxare: De la 1 iunie se va putea circula liber în afara localităţilor
BRAT