Conditiile puse de Edi Iordanescu pentru a merge la FCSB: transfer de la Dinamo, retragerea lui MM si reziliere de 1 MILION euro!

edi iordanescu Dan Nistor FCSB Gigi Becali MM Stoica Superliga Conditiile puse de Edi Iordanescu pentru a merge la FCSB: transfer de la Dinamo, retragerea lui MM si reziliere de 1 MILION euro!
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Mai 2019, 15:14
Data actualizarii: Vineri 17 Mai 2019, 15:18

Edi Iordanescu a ramas favoritul lui Gigi Becali, dupa razgandirea in privinta lui Marius Sumudica. 

Gigi Becali il schimba pe Mihai Teja la finalul sezonului, insa momentan nu are o solutie clara. A avansat numele lui Marius Sumudica, insa s-a izbit de protestul galeriei la baza din Berceni.

Edi Iordanescu este urmatorul pe lista, insa acesta este sub contract cu Gaz Metan si are si cateva conditii ferme pentru a putea lucra cu patronul FCSB.

ProSport a aflat "pe surse" cat de dur joaca Iordanescu Jr. la negocierile cu Becali. In primul rand, acesta ar fi cerut retragerea lui MM Stoica din staff-ul echipei, lucru care s-a si intamplat printr-o postare publica a lui MM pe Facebook. "M-am saturat sa fiu injurat", spunea directorul sportiv al ros-albastrilor.

Pe langa asta, Edi i-a mai cerut lui Becali transferul lui Dan Nistor, capitanul lui Dinamo, pe care l-a mai antrenat la Pandurii. Cei doi au o relatie foarte apropiata, iar FCSB are nevoie de un mijlocas valoros dupa accidentarea grava a lui Pintilii din acest sezon. Nistor a mai fost aproape de un transfer la FCSB, insa a fost blocat de dinamovisti. Recent, Nistor a anuntat ca e pregatit sa plece de la Dinamo la finalul acestui sezon.

O alta cerinta a lui Edi Iordanescu este impunerea unei clauze de reziliere unilaterala de 1 milion de euro la FCSB! Este modul antrenorului pentru a se asigura ca Becali nu va incerca sa intervina in alcatuirea echipei.
 

"Becali poate sa spuna ce vrea la TV!"

"Conditiile lui Edi sunt destul de dure, dar e posibil ca Becali sa le accepte. Vrea sa aiba o clauza de 1 milion de euro, clauza de reziliere unilaterala. Nu mai putin, un milion! Plus alte clauze legate de implicare. La TV poate sa spuna ce vrea, pe Edi nu-l afecteaza, el vrea doar controlul total, absolut, asupra aspectului ce tine de meseria lui”, sustin sursele respective pentru ProSport.
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!